Guld till fina Kalla

redan i gryningen på detta OS som kan bli det viktigaste någonsin om Nord- och Sydkorea börjar tala med varandra i stället för via USA och president Trump!

4 Responses to Guld till fina Kalla

 1. gunnar carlestam skriver:

  Kallas guld och möjligheter till bättre samtal mellan Nord och Sykorea är naturligtvis jätteroligt. Du nämner Trump i förbigående och jag utgår, utan bevis , för att du hör till dem som ogillar Trump. Det finns all anledning att göra det MEN när gemene man trots gammelmedias vinklingar får reda på vad han verkligen gör kan åsikterna bli annorlunda. USA har under bla Obama och Hillary haft den kanske mest korrumperade statsledning någonsin. Om Trump inte blir mördad eller på annat sätt ”borttagen” kan han vara på väg att dränera träsket och skapa mer ärliga och transparenta myndigheter. Domstolarna lär få arbeta för högtryck. Följ det hela på de seriösa nätkanalerna. MSM tar inte upp annat än politiskt ”korrekta” nyheter.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Det anser jag också. Ddet är USA enorma krigsmakt som har omringat Kina och allt sedan andra världskriget fortfarande håller Sydkorea och Japan i ett järngrepp. Naturligtvis vill folket i Nord-och Sydkorea leva fredligt med varandra. Men det vill inte USA.Samtalen under OS kan ändra på detta. Nordkorea har varit en buffert mellan USA och Kina varför USA av strategiska skäl också vill ha tillgång till Nordkorea. Där finns också stora naturtillgångar som de globala USA-företagen vill exploatera precis som de nu gör i Ukraina. Obegripligt varför Sverige deltar både i den här blockaden och den mot Ryssland. Inte minst det svenska jordbruket förlorar mycket på Rysslandsbojkotten som drivs av EU och USA.

  Gilla

 3. Kristina Magnusson skriver:

  Ja, det är betydelsefullt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: