Massinvandring och misslyckad integration har orsakat kaos inom sjukvården

-Efter drygt en veckas dagliga kontakter med svensk sjukvård är jag gråtfärdig. Och fullkomligt skräckslagen. Det börjar med att vår tre månader gamla son plötsligt blir sjuk varpå vi åker in till akuten på kvällen. Så inleder Alice Teodorescu sin ledarkrönika i gårdagens Göteborgs-Posten.
-I entrén möts vi av stora skyltar med budskapet ”Tillmälen, svordomar, oförskämdheter ACCEPTERAS INTE. Hot och våld polisanmäls, vi har nolltolerans mot hot och våld!”. Vid inskrivningen upprepas att väntetiderna är långa och vi upplever att man ifrågasätter varför vi alls åkt in.
Det är en osminkad personlig rapport. Skylten ger i ett nötskal en skrämmande bild av Sverige i dag. Inte ens sjukhusen är längre en fredad zon. Men skylten var naturligtvis inte det värsta utan den undermåliga vård som så när kostade den lille pojkens liv. Men det finns ett samband mellan den sorgliga texten i entréhallen och den miserabla situation sjukvården befinner sig i. Den speglar ett samhälle som håller på att sprängas sönder av mångkultur, massinvandring och en havererad integrationspolitik.
Och det sambandet anknyter också Alice Teodorescu i sin krönika när hon på nära håll får uppleva hur riktigt illa det är beställt i sjukvården.
Alice Teodorescu (bilden) är en självständig orädd och lysande skribent som här ger röst åt alla de som får erfara stora brister i sjukvården. Jag delar inte alla hennes åsikter men hon är ett salt och behövs verkligen. Då de flesta ledarskribenter och journalister på de stora medierna med Aktuellt, Rapport och tv4 i spetsen är lydiga megafoner för den yttersta makten. De fungerar närmast som ett enda stort partikansli för DÖ-partierna och försöker till varje pris förringa alla de problem som har sin grund i den snabba och okontrollerade befolkningsökningen. Missa inte hennes artikel som kanske t o m kan väcka politikerna. Klicka här för att läsa den.

2 Responses to Massinvandring och misslyckad integration har orsakat kaos inom sjukvården

 1. Dorinel Marc skriver:

  Jag sitter i väntsalen med min son, på Handen närsjukhus i skrivande stund. Och reagerade direkt på skylten ”tillmälen svordomar oförskämdheter accepteras inte” En sån skylt fanns inte när jag var sist på sjukhuset, och den fanns absolut inte när jag kom till Sverige i slutet på 80-talet. Fast det hade behövs liknande information till alla som sökte asyl i Sverige.

  Gilla

 2. Ingeborg skriver:

  Här är en intressant artikel från Invandring och Mörkläggning
  Samma bedrägerier nu som då.
  Läs den
  https://morklaggning.wordpress.com/2018/02/24/samma-bedragerier-nu-som-da/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: