Större lejon på Drottninggatan gör inte Sverige säkrare.

Det är bara ett sätt att invagga allmänheten i en falsk säkerhet när medierna låtsas som om större Lejon på Drottninggatan gör Sverige säkrare. Men det är naturligtvis en ren chimär.
Detta budskap kommer från samma media, samma politisk elit som genom en aningslös politik har bidragit till ökad spänning i Europa och världen.
Hade media i stället för att backa upp USA, Nato och även Sveriges deltagande i krigen i Mellanöstern och hållit fast vid Sveriges tidigare framgångsrika alliansfria och fredsbevarande utrikespolitik hade Sveriges situation sett betydligt ljusare ut.
Medier med public service i spetsen i symbios med politiker som vänt neutralitetspolitiken ryggen har också spelat med i den lika förljugna som förödande myten om Sverige som en humanitär, moralisk, stormakt. Som i stället blev till åtlöje inte minst i våra grannländer.
Samma PK-media har också underlåtit att varna för vad folk i gemen tidigt insåg. Att en okontrollerad massinvandring skulle leda till kaos. Det som bl a har lett till att svenska islamister, som fritt kunnat organisera sig i vårt land, varit inblandade i de grymma terrorattackerna både i Paris och Bryssel.

Rune Lanestrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: