Sverige har blivit en bas för IS-krigare

41 IS-anhängare, som har medborgarskap eller uppehållstillstånd i Sverige, sitter fängslade hos kurdiska styrkor i Syrien, uppger en kurdisk källa för TT.
Låt inte dessa IS-krigare komma tillbaka. Sverige måste nu sätta ned foten och omedelbart dra in deras medborgarskap eller uppehållstillstånd. Vi har redan allt för många återvändande IS-krigare som redan utgör ett överhängande hot mot landets säkerhet.
Fem av dessa religiösa fanatiker beskrivs som nyckelpersoner bland de tillfångatagna. Vilket än en gång bekräftar att Sverige är en slags bas i Europa för IS-krigare och islamistiska terrorister.
Det måste bli ett slut på den svenska naiviteten. Vi vill inte ha ett nytt ”Drottninggatan”.
De här fyra ”troende” vänsterfeministerna Åsa Romson mp, Gudrun Schyman Fi, Veronica Palm s och Mona Sahlin s när de ville värva muslimska röster inför valet 2014. Annie Lööf c spökade också ut sig för att fiska i samma grumliga vatten. )Högerklicka för att få hela bilden.)

Rune Lanestrands foto.

Rune Lanestrand

7 Responses to Sverige har blivit en bas för IS-krigare

 1. Margareta Lundström skriver:

  Bästa Rune! Påskkärringliknelsen skulle vara menat som ironi.
  Egentligen så tycker jag damernas vilja att vara tillags så generande pinsam att det är svårt att låta bli att raljera.
  OK Rune, det medges det är nog värre än bara pinsamt.
  Jag läser och gillar vad du skriver och damerna och deras politik är jag väl bekant med.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Jag instämmer. Det är så pinsamt så man tror inte det är på fullt allvar. Men det var övertänkt politiskt för att värva invandrarröster. De flesta av av Sveriges muslimer som röstar lägger sin röst på s,mp,v och c. När mp tvingade rensa ut Mehmet Kaplan ur regeringen föll partiet som en sten. Samma öde kommer att drabba Annie Lööf när centern tvingas inse att de måste rensa ut islamisterna ur partiet.

   Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Vi borde göra som i USA och frimodigt gå ut och göra vår röst hörd mot det ökade våldet. Även islamisterna hotfulla våld och planering av terrorbrott i vårt land.
  Uppemot en halv miljon amerikaner har gett sig ut på gatorna för att kräva skärpta vapenlagar. En av dem var Martin Luther Kings 9-åriga barnbarn som höll ett brandtal inför tiotusentals demonstranter i Washington, skriver AP.
  – Jag har en dröm om att det nu får vara nog. Att det här blir en vapenfri värld, sa Yolanda Renee King och refererade till sin släktings kända tal.
  Målet med demonstrationerna i USA är att få till skärpta vapenlagar med förbud mot halvautomatiska vapen och att bakgrundskontrollerna ska bli tuffare.
  Det känns så nära när jag blir påmind om mitt möte med hennes farfar i en radiostudio i Chicago 1966. Jag kan om någon vill höra berätta lite mer om mitt möte med Martin Luther King.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Terorrforskaren Magnus Ranstorp bekräftar för TT att de som nu sitter tillfångatagna i Syrien är de allra farligaste av de cirka 300 personer som rest från Sverige för att ansluta sig till islamistiska terrorgrupper i Mellanöstern.

  Gilla

 4. Marianne lindstedt skriver:

  Hur kan dom vara så dumma och godtrogna våra ministrar som går på det här. Utomlands skrattar dom åt oss!!! Nej alla som har anknytning till IS eller kommer hit som brottslingar borde genast få medborgarskapet borttaget. Det är en skam för Sverige.
  Man undrar hur dom tänker???

  Gilla

 5. Margareta Lundström skriver:

  Jag tror att de bara ville vara lite skämtsamma genom att klä ut sig till påskkärringar. Det lyckades de bra med.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Då vet du inte särskilt mycket om deras politiska engagemang. Det var heller inte Påsk när de spökade ut sig. Mona Sahlin har du väl i varje fall hört talas om.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: