Flyktingpolitiken havererar totalt

när Annie Lööf och centerpartiet viker sig och säger ja till regeringens, läs mp:s förslag, att belasta överfulla skolor med ytterligare 9 000 elever som inte har skyddsskäl.

Fullkomligt obegripligt att ett litet omdömeslöst, svekfullt och vilsegånget parti, som förhoppningsvis hamnar under 4-procent i höstens val, får fortsätta diktera Sveriges flyktingpolitik mot avgrundens brant.
Rune Lanestrands foto.

Rune Lanestrand

3 Responses to Flyktingpolitiken havererar totalt

 1. Anonym skriver:

  Var tvungen att stänga av TV när nyheten visades om centern. Hur ska det bli när det inte finns några politiker vi kan lita på längre. Dom räknar med att dom sitter säkert när det blir val. Nu vet jag inte om det är någon idé att rösta längre hela vårt land blir förstört . Tänk bara om 10år framöver hur ser det ut då. Är så orolig för mina barn och barnbarn. Såg en karta över Europa att Sverige var det land som har dom minst utbildade i regeringen av alla.

  Marianne.L

  Gilla

 2. Kristina Magnusson skriver:

  Det finns ingen genomtänkt flyktingpolitik i Sverige. Vad gäller s.k.
  ensamkommande ungdomar rent generellt, så läste jag för några år sedan en artikel av en svensk professor som pekade på att i vissa åldersgrupper är i Sverige snedfördelningen mellan yngre män och yngre kvinnor större än i Kina, där detta blivit ett bekymmer för myndigheterna att komma till rätta med. Frågan är: vilka ska de unga männen gifta sig med, bilda familj med?

  Och om utbildning och den skriande lärarbristen i Sverige: I ett TV-program förra veckan intervjuades en invandrarkvinna och en skol-flicka med invandrarbakgrund. Båda klagade över bristen på lärare med svenska som modersmål. Den förra lärde sig svenska först när hon lämnat skolbänken och kommit ut i förvärvslivet. Den senare hade flytt skolan i förorten och börjat på gymnasium i Göteborgs innerstad. Men även där fanns det brister…

  Icke förty hör jag idag på nyheterna i radions P1 att regeringen vill införa språkplikt för nyanlända(?) invandrare. Och varifrån ska man få lärare – genom att titta i månen, måhända?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: