Sveriges Radio sätter Täppas Fogelberg och Alexandra Pascalidou i karantän

Det blev en bra debatt mellan Täppas Fogelberg och Ann Heberlein i gårdagen Opinion Live.
Bara att denna vandrande vålnad och hans oförskämdhet mot lyssnarna och hans politiska propaganda i Ring P1 drogs fram i ljuset är en framgång.
Ann Heberlein var bra som vanligt. Mitt i prick när hon pekade på den orättvisa fördelningen av debattörer i alla public serviceprogram inkl Opinion Live.
Så var det i kvällens sändning också när det gällde centerns uppgörelse med regeringen om amnesti för de ensamkommande. Denna låg helt i linje med redaktionens politiska agenda. Därför var det tre, som backade upp Maria Ferm mp och den oheliga alliansen mellan centern och regeringen, medan Fredrik Malm lib fick kämpa ensam.
Täppas Fogelberg borde kopplats bort för länge sedan. I hård konkurrens är Fogelberg nog den som varit ”bäst” på att sänka förtroendet för public service. Täppa beskrev sig själv bäst i en replik till Heberlein: – Du tror att jag är en vänstersnubbe och invandrarkramare.
Först under galgen, med kraftigt sjunkande förtroende, tvingas radioledningen sätta honom och den lika oseriösa och partiska Alexandra Pascalidou i karantän inför valet. Om public service verkligen vill leva upp till sin opartiskhet är blir det inte många programledare och journalister kvar inom den politiskt korrektstyrda koncernen.
En av de mest partiska och lydiga är svt:s USA-korrespondent Carina Bergfeldt. I stället för karantän inför valet utses Bergfeldt  till hedersdoktor vid Umeå universitet med motiveringen att hon “på ett enastående sätt bidrar med en tydlig och begriplig bevakning av vår omvärld” samt “på ett föredömligt och till synes enkelt sätt beskriver både svåra och komplexa samhällsfenomen”. Det måste väl vara ett skämt?

Rune Lanestrand

3 Responses to Sveriges Radio sätter Täppas Fogelberg och Alexandra Pascalidou i karantän

 1. […] via Sveriges Radio sätter Täppas Fogelberg och Alexandra Pascalidou i karantän — Rune Lanestrands b… […]

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Genom att sätta Täppas Fogelberg och Alexandra Pascalidou i karantän bekräftar P1 att de de båda under många år varit olämpliga som journalister. Täppas under decennier. Även haft barnprogram i tv där det sker en ständig korrekt skolning av för de försvarslösa småttingarna. Pascalidou tog 1995 över programledarrollen för det mångkulturella magasinet Mosaik i SVT och därefter varit programledare i otaliga program.

  Gilla

 3. Hasse Eriksson skriver:

  Ge priser till varandra? Herregud det är så propagandan fungerar i Sverige tydligen.
  Istället kunde man ju ge pris till trollhätteföretaget som blir bestulen, slagen av invadrargäng dag efter dag så de funderar på att lägga ner allt!

  https://sv-se.facebook.com/TTELA/posts/10160485271185604

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: