Sylvi Listhaug – Nordens mest populära politiker.

Ledamoten av Stortinget, Norges Riksdag, Sylvi Listhaug fick på sin fb-sida 4,8 tusen gillningar för sitt tal på 1 Maj i Drammen. Stefan Löfven fick 792 gillningar på sin fb-sida för sitt 1 Maj-tal i Stockhom.
Listhaug var tidigare Norges invandringsminister och har med sitt parti Framstegspartiet räddat Norge undan det norrmännen kallar ”Det svenska tillståndet” som de menar är en katastrof för Sverige.
Båda talen återges på deras respektive facebook sidor.

Rune Lanestrand

3 Responses to Sylvi Listhaug – Nordens mest populära politiker.

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Efter den senaste häktningen av misstänkta terrorister går USAs ut och varnar sina medborgare som befinner sig i eller planerar att besöka Sverige.
  Ambassaden skriver i sin terrorvarning att ”de är fortsatt bekymrade över att terrorister kan ha som mål att slå till mot amerikanska invånare, inklusive barn”.
  I varningen nämnder de att ”terrorister kan använda sig av ett flertal olika taktiker såsom våldsamma attacker eller kidnappningar”.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Sten Larnholt är specialistläkare i geriatrik (åldrandets sjukdomar) och f.d. överläkare i Göteborg. I en debattartikel i Göteborgs-Posten vänder han sig mot ”det demografiska kostnadshot som politikerna länge försökt sälja in – att svenskarna blir allt äldre, kostar alltmer skattepengar och att hög invandring krävs för att bekosta detta och för att ta hand om alla pensionärer. I själva verket är det de nyanlända migranterna som får utgiftssidan i kommunerna och landstingens budgetar att skena”, menar Larnholt.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Sedan jag skrev har antalet gillningar för Sylvi Listhaug ökat till 4,9 tusen medan Löfven har fått 5 gillningar till och är nu uppe i hela 797.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: