Sverigedemokraterna nu lika stora som socialdemokraterna.

Nervositeten bland sjuklövern växer i takt med att SD växer och i Yougovs majmätning ligger på samma nivå som S. 23 procent.
Stormedia börjar också inse att deras taktik att peststämpla SD och att undvika skildra massinvandringens enorma skadeverkningar på det svenska samhället inte längre håller.
I går tog sig Aktuellt t o m ut till Husby och bl a talade med Företagarföreningens ordförande som stängt sin butik då han inte längre orkade med alla skjutningar, våld, hot, inbrott och stölder. Han sa att 80 procent av butikerna i Husby har stängt av samma anledning.
I samma inslag blev det debatt mellan Ygeman och Åkesson. Ygeman såg stukad ut efter petningen från sin tunga ministerpost. Låg lågt men försökte ändå som vanligt försköna läget och säga att allt nu håller på att bli bättre i de särskilt utsatta områdena. Vilket Åkesson lätt kunde tillbakavisa.
Det blev en intressant debatt för nu var det två partier med olika uppfattningar som möttes. Svt, tv, Ekot och övrig stormedia brukar ju annars göra skendebatter inom sjuklöverfamiljen. Vilka är totalt ointressanta då Dö-partierna i grund och botten är överens om migrationspolitiken och främst ser till att hjälpa varandra att sitta kvar vid köttgrytorna.

Rune Lanestrand

3 Responses to Sverigedemokraterna nu lika stora som socialdemokraterna.

 1. ingeborg skriver:

  Läs här om det lilla samhället Strömsnäsbruk i Småland. Inte längre som det var. Det finns flera länkar men jag lämnar denna.
  https://samtiden.nu/2018/05/vilda-vastern-i-smaland-pa-vag-mot-laglost-land/

  Gilla

 2. Marianne Lindstedt skriver:

  Hur skulle man orka hålla ut om inte SD fanns. Nu står vårat hopp att dom vinner i valet , så att man får tillbaka sitt Sverige som det var tidigare. Men tyvärr kan det aldrig bli så tryggt i första taget, det har sossarna förstört. Men på sikt så hoppas man att tryggheten kommer tillbaka. Som det är nu när man sätter på radion så är det sabotage på alla möjliga håll. Fast dom försöker mörka en hel del.Har bekanta som är äldre en mig som vägrar att gå ut ensamma. Inte ens till affären vågar dom gå.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: