Stefan Löfven sitter löst på tronen!

Desperationen över de ständigt sjunkande opinionssiffrorna för socialdemokraterna börjar nu nå ända upp i statsministerns kansli.närmast krets. Fyra av hans närmaste statssekreterare har på kort tid övergett den självgode vapenmånglaren Löfven som sitter allt lösare som partiordförande.
De låga opinionssiffrorna är ”belöningen” för alla eftergifter till miljöpartiet och vänsterpartiets fullkomligt ansvarslösa invandringspolitik. Enligt Sifos dagsfärska undersökning vill bara 7 procent av socialdemokraternas väljare ha en ökad invandring. 4 av fem vill istället minska. Rimmar illa med beslutet om de 9 000 ensamkommande.och centerpartiet.
Det som kom bägaren  att rinna över är säkert det senaste beslutet att helt i strid med reglerna ge 9 000 ensamkommande, som saknar skyddsskäl, tillfälligt uppehållstillstånd.
Enligt Sifos senaste undersökning vill bara 7 procent av socialdemokraternas väljare ha en ökad invandring. En majoritet vill i stället minska. Rimmar illa med det ansvarslösa  beslutet om de 9 000 ensamkommande.

Rune Lanestrand

6 Responses to Stefan Löfven sitter löst på tronen!

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Ledarskribenten Alice Teodorescu skriver rakt på sak i Göteborgsposten. ”Gränsen är nådd, integrera de som är här innan någon mer släpps in, annars kommer samhället braka samman och Sverige bli som de länder som vi själva flytt ifrån. http://www.gp.se/ledare/teodorescu-d%C3%A4rf%C3%B6r-vinner-sd-valet-1.6592188

  Gilla

 2. marianne marie Lindstedt skriver:

  Bara att veta när valdagen kommer att han inte är statsminister längre, blir underbart , men tyvärr lämnar han ödesdigra spår efter sig.

  Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Vad skiter inte han i det! Han får en jättepension till sina döddagar!
  han skrattar hela vägen till banken!

  Gilla

  • Det är orimligt med tjänstemannaansvar för politiker som t ex när Maud Olofsson felinvesterade miljarder av statliga medel.
   Men vi borde införa ett tjänstemannaansvar för tjänstemän. Vem mot förmodligen hög betalning lockade Maud in på fel väg? Man borde utreda om någon fick betalt av motparten för att ge fel information till Maud.

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Ministrarna har också ett eget ansvar och kan inte skylla på att de blivit felinformerade. Maud Olofssons köp av Nuon kostade skattebetalarna 89 miljarder. Bildandet av Nordpost var ett annat riktigt dålig beslut. Därefter blev Olofsson (c) ekonomisk rådgivare åt Hillary Clinton.

    Gilla

  • Henriksson skriver:

   Löfven får lönehöjning – tjänar nu 172.000 kronor i månaden
   http://www.friatider.se/l-fven-f-r-l-neh-jning-tj-nar-nu-172000-kronor-i-m-naden

   Lägg därtill alla eknomiska förmåner och får säkert ut långt över 200 000 i månaden

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: