Public service kelgris i Almedalen i dag

Liberalerna tycker jag är ett riktigt obehagligt och opålitligt parti som jag hoppas väljarna röstar bort i höstens riksdagsval.
I dag ska Jan Björklund med hjälp av de många pk-journalisterna i Almedalen putsas upp i ett försök att göra majoren rumsren sedan han motsatt sig att sd:s väljare ska behandlas demokratisk och få de platser i Riksdagens utskott som partiet har rätt till.
Med sitt ständiga tjat om att Sverige måste gå med i NATO utgör Björklund en säkerhetsrisk då detta automatiskt ökar den redan upptrissade spänningen mellan Sverige och Ryssland.
Av någon obegriplig anledning är Björklund, i hård konkurrens med Jonas Sjöstedt, public service främste kelgris. Nej, förresten kanske inte obegripligt om man tänker efter hur svt och Ekot har blivit propagandakanaler för en politiskt korrekt agenda som behagar makten.
Kolla Belinda Olsson i Opinion Live som är riktigt i gasen på kvällarna i Visby. Det räcker för att ställa diagnosen.
Tv 4 är inte stort bättre än public service.
Rune Lanestrand

2 Responses to Public service kelgris i Almedalen i dag

  1. Rune Lanestrand skriver:

    När Jan Björklund nu ska kampanja för att Sverige ska ansluta sig till Euron, ge EU mer makt och höja medlemsavgiften till EU med 15 miljarder om året tappar han de tiondelar som gör att liberalerna hamnar under 4-procentspärren.

    Gilla

  2. Dan Uhrbom skriver:

    Tack för alla dina kloka synpunkter, Rune!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: