Sveriges television blir allt mer partipolitisk

Opinion live förnekar sig inte när de i går kväll försökte krossa kd:s partiledare Ebba Busch Thor. Redaktionen hade skrapat ihop så många partikamrater de kunnat som är kritiska till sitt eget partiet. T o m den gamle politikerräven Alf Svensson som vill ha fri invandring.
Dessutom en förvirrad präst i svenska kyrka som i debatten med Skyttedal talade sig varm för böneutrop. Kent Wisti heter han och utsågs av Svenska kyrkan till Årets förnyare 2017.
Sara Skyttedal fick ensamt försvara partiet. Bert Carlsson påminde om att det var hon som spräckte den odemokratiska Decemberöverenskommelsen och det är inte populärt i statstelevisionen.
Pk-upplägget i Opinion live var väntad. För de partier som inte vill samarbete med Stefan Löfven motarbetas öppet av public service.
Däremot fick smilfinkarna Jan Björklund och Annie Lööf som svansar för de rödgröna väldigt fint mottagande av Belinda Olsson och co.
Särskilt Annie Lööf som röstade för amnesti för 9 000 ensamkommande som inte har asylskäl. Det riksdagsbeslutet som mp drev igenom är olagligt. Det slog migrationsdomstolen i Malmö fast i går.
Tänk att det ändå finns en rådman med råg i ryggen. Det inger hopp för framtiden.
Oavsett vad man tycker om kd:s politik så var sändningen i går helt i strid med statens avtal med public service om opartiskhet. Riktigt dålig journalistik var det. Redaktionen för Opinion slår ständigt nya bottenrekord. Men gårdagens blir inte lätt att slå!

Rune Lanestrand

2 Responses to Sveriges television blir allt mer partipolitisk

 1. Leif Henriksson skriver:

  Jättebra kollat.

  Leif Henriksson

  0704-966210

  Gilla

 2. Anonym skriver:

  Rätt!
  Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: