Det börjar bli riktigt otäckt när Västsverige står i lågor

av brinnande bilar i något som ser ut som organiserad terror mot samhället.
Vad är det som kan föda sådant hat från ungdomar, mot det samhället de själva bor i, och som getts bättre förutsättningar än i de flesta andra länder.
Detta är för mig obegripligt. För min egen del kan jag bara känna en stor sorg men också vrede över att vårt samhälle har fått utvecklats på det här sättet. Och att inget egentligen görs utan våldet bara eskalerar för var dag som går.
Både regeringen och Alliansen har ansvaret för hur illa det är ställt med Sverige i dag. Ändå går statsministern och övriga partiledare som vanligt ut och fegt lägger över ansvaret på polis och socialtjänst som ska försöka reda upp detta elände de själva ställt till med.
Låt mig ställe en obekväm fråga. Hur många av de som kastade molotovcocktails och tände på bilar i natt återfinns bland de nio tusen ensamkommande som omfattas av den rättsvidriga s k gymnasielagen som socialdemokraterna, miljöpartiet, vänsterpartiet och centerpartiet nyligen drev igenom i riksdagen.

Rune Lanestrand

16 Responses to Det börjar bli riktigt otäckt när Västsverige står i lågor

 1. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 2. Monica Dahlby skriver:

  Jag skulle tro att det ärnazister som fortsätter elda för att vinna röster.

  Gilla

  • Nazister som flyr till Turkiet efter utförd Molotov-attack? Nä. Skulle faktiskt inte tro det. Möjligtvis kan de sympatisera med terrorister. 10% lär göra det i förorten och de tycker att resterande 90% är otrogna hundar.

   Gilla

 3. Ingmar Andersson skriver:

  Håller helt med dig Rune!! Varför får inte 7 klöverns politiker de frågor någon gång som du ställer på din blogg?????????? De kommer alltför lätt undan i utfrågningar ock debatter – men jag hoppas att verkligheten kommer ikapp dem..

  Gilla

 4. Hasse skriver:

  här kommer länken på terroristerna

  https://tinyurl.com/ydhg8ddr

  Gilla

 5. Hasse skriver:

  Man blir ledsen när man ser bilderna på dessa sjuka terrorister,

  Videolänk-

  Gilla

 6. G54 skriver:

  När skall folk fatta att Sverige o hela Europa är under angrepp av skymningkrigare från bl.a IS. Gör dock inte misstaget att skylla muslimer i allmänhet för detta, (man vill få oss att tro det) IS och Muslimska brödraskapet har bara ”muslim” och ”islam” i namnen för att kunna åberopa och gömma sig bakom religionsfriheten.

  Gilla

 7. micaelsblogspot skriver:

  Min spontana åsikt, säkert en hel del.

  Gilla

 8. Dan Uhrbom skriver:

  Kan en del skogsbränder också ha varit anlagda?

  Gilla

 9. Lars-åke Larsson skriver:

  Man borde fråga sig om det är bråk mellan invandrade kristna och muslimer. Religionen betyder mycket för invandrare.

  Gilla

  • Intressant teori. Jo. I länder där religionen skapar överbefolkning och misär tenderar människor att bli extremt vidskepliga och sekteristiska. Men sådant kan även drabba svenskar som lever i fred om de ex. råkar ut för ett trauma.

   Gilla

  • Micael Lidén skriver:

   Vi är i början av ett lågfrekvent religiöst inbördeskrig, enligt min uppfattning.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: