Valkampanjens sandlåda på Sjuklöverns dagis är stängd på valdagen.

Hela personalen med lekledare Eva Landahl i spetsen har fått ledigt på valsöndagen. Även daghemsföreståndare Hanna Stjärne tycks ha tappat geisten.
Barnen på Sjuklöverhemmet är ängsliga över att deras lekledare i denna svåra stund inte håller dem i handen. Inte på flera decennier har den politiska eliten på Sjuklövern känt en sådan fruktan inför kvällens valresultat. För de vet inom sig att trots stark uppbackning av tv, radio och de stora tidningshusen kan deras misslyckande inte längre döljas.
De fruktar nu på allvar väljarnas uppror vid valurnorna mot alla brutna löften och det elände som deras misslyckade migrations- och integrationspolitik lett till. Till råga på allt elände har det avslöjats vad många misstänkt – att trollen de skrämt med finns på deras eget dagis.
Eva Landahl  som varit valchef för svt 2018 petas som ansvarig utgivare.

Vänsterextremisten Hanna Stjärne, verkställande direktör för Sveriges Televison,  tvingades backa efter att först ha försvarat Eva Landahls politiska ställningstagande.

Rune Lanestrand

4 Responses to Valkampanjens sandlåda på Sjuklöverns dagis är stängd på valdagen.

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Gustav Fridolin säger att han i morse vaknade upp med en klump i magen p g av valresultatet. Det är nog betydligt fler som har en klump i magen p g a att miljöpartiet inte försvann ut ur riksdagen.

  Gilla

 2. Micael Lidén skriver:

  Rebloggar på micaelsblogspot

  Gilla

 3. Torsten Johansson skriver:

  Så nu får vi se om den efterblivna feministiska mediahopen blir nöjda i kväll. Tigandet om globaliseringens följder med folkförflyttning och papperspengar samt behovet av evigt krig med hjälp av Nato. Dit når vi med Björklund eller Lööv som statsminister, Moderaten som utrikesminister och sossen som arbetsmarknadsminister. Hultqvist blir ny NATO-chef och Wallström på väg mot FN i någon tacksam form. Stackars Svenska folk

  Gilla

 4. Lars-åke Larsson skriver:

  SVT och PK media använder sina stora budgetar till att skönmåla den så kallade flyktinginvandringen av unga exotiska män på statens bekostnad. Arbetskraftsinvandringen är också av ondo. Man nämner gärna att några av dem blivit läkare. SVT nämner däremot ingenting att vi via befolkningsökningen saknar 10.000 läkare.
  Tre gånger har jag behandlats av invandrade läkare och deras diagnoser har visat sig vara totalt felaktiga och därmed kontraproduktiva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: