Sjuklövern visar ett väljarförakt utan dess like

när de för öppen ridå, utan minsta anständighet, visar upp hur småsinta, sluga och hycklande de är i sin kamp för att komma åt de högsta, prestigefyllda och välbetalda posterna. Många är nog rent av chockade över att det kan få gå till så här. Att politiker kan förnedra sig på det här sättet.
Samtidigt som de till varje pris vill dölja att deras taktik går ut på att ytterligare 4 år sätta riksdagen ur spel genom en ny DÖ, Decemberöverenskommelse. Det ordet är förbrukat och nu heter det Blocköverskridande överenskommelse, BÖ.
Jag vet inte vem som är den största hycklaren inom Sjuklövern. Konkurrensen är stenhård. Både Den rödgröna röran och Alliansen är lika goda kålsupare när det gäller att isolera viljan från en dryg miljon svenskar. De som är minst sagt allvarligt oroade över vart Sverige är på väg. Hur ska detta sluta är nog det mest använda uttrycker när folk diskuterar den havererade invandringspolitiken.
Undrar ändå om inte centerns ordförande Annie Lööf slår alla rekord när hon i hela valrörelsen krävt att Löfven och socialdemokraterna till varje pris måste bort och ersättas av Alliansen. Men som nu efter valet med samma emfas kräver att Alliansen ska regera med stöd av Löfven och socialdemokraterna. Major Björklund är god tvåa!

Rune Lanestrand

3 Responses to Sjuklövern visar ett väljarförakt utan dess like

 1. Ingeborg skriver:

  Här kommer lite mer om Annie Lööf. En del fick jag tillsänt av en god vän men har lagt till lite mer
  https://nyaekonomiskasystemet.se/om-mig/

  https://nyaekonomiskasystemet.se/

  …..Om varför EU-projektet, åtminstone dess ekonomiska del, är för tidigt väckt och enligt min mening av flera orsaker bör skrotas så fort som möjligt. Det nuvarande EU är nämligen, vilket kan visas med logik som bevisar, inget mindre än ett jättelikt organiserat och maskerat bedrägeriupplägg, där medlemsstater dels påluras helt onödiga statsskulder, dels där vissa medlemsländer luras in i skuldfällor, samtidigt som en rad – ej alla – EU-politikerna med berått mod gör livet ytterst besvärligt för hela folk i en lång rad EU-länder med påtvingade, men egentligen helt onödiga svångremsprogram. Allt detta förklaras logiskt och ingående i nya del 1. Samtidigt är det på sin plats att betona att både jag och min bror Göran anser att EU-projektet i grunden är mycket positivt, då dess grundtanke är att en gång för alla sätta stopp för årtusenden av krig på den europeiska kontinenten mellan stater genom att göra dessa så ekonomiskt beroende av varandra, att det i praktiken blir omöjligt att starta krig. Den grundidén anser vi måste få leva vidare. Men det innebär inte sakligt sett att gangsterfasoner (centralism, starka staters bestämmanderätt över svaga inom ramen för högintelligent designade förtäckta ekonomiska bedrägerier på hela folks bekostnad som dessa inte har en chans att själva genomskåda) ska få bestämma när staterna integreras ekonomiskt med varandra. Exempel på det senare gås noga igenom i nya del I. Spännande och genomgående mycket avslöjande läsning utlovas, där det bitvis sker djupgående analyser!

  https://www.svd.se/anders-borg-krisen-kommer-fore-2022
  Anders Borg, vi har en finansiell krasch inom fyra år.

  Annie Lööf blev invald i Trilaterala Kommissionen i fjor? Förutom att hon var inbjuden på Bilderbergmötet. De svenska medlemmarna i TK är nu Jacob Wallenberg, Carl Bildt, Tove Lifvendahl och Annie Lööf. Den globala eliten har tydligen höga förväntningar på vad hon kan åstadkomma som deras springflicka.
  Spännande att se om de kan lyckas med att få henne på statsministerposten (så som de lyckades med Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfvèn, och kanske med andra längre bak i tiden?).
  xxx

  Annie Lööf och Trilaterala Kommissionen

  Klicka för att komma åt TC_list_3_23.pdf

  Totalt är det 173 europeiska medlemmar i kommissionen.
  Av dessa är 6 svenskar
  Urban Ahlin
  Carl Bildt
  Tove Lifvendahl (Svenska Dagbladet)
  Annie Lööf
  Magnus Schöldz (Wallenberg Foundation . f.d. svensk ambassadör??? (Han har en stjärna framför sig som betyder att han ingår i den verkställande kommittén, Executive Committee)
  och
  Jacob Wallenberg.

  Gilla

 2. Dan Uhrbom skriver:

  Politiken avslöjar sig som alltmer löjeväckande på samtliga nivåer.

  Dags att förändra, eller hur?

  Lär barnen redan från förskolan att ta eget ansvar 100 % för allt från egna tankar, till vad man säger, vad man äter och vad man gör.

  Det är naturligt att ta ansvar, att vara sann, att aldrig ljuga, att vara kärleksfull, att hjälpa och stödja varandra, att värna om miljön, att vilja skapa ett paradis, att känna glädje i allt man gör etc.

  Den gamla tesen ”sköt dig själv och skit i andra” har spelat ut sin roll, ty vi är alla ett och vill inget hellre än att vi skall kunna samarbeta över alla gränser. Olika politiska partier och religioner visar ständigt förfalskade verkligheter genom århundraden.

  Gilla

 3. Klas Backlund skriver:

  Annie Lööf deltog i det förra Bilderbergsmötet och har säkert fått ett uppdrag att utföra i och med det nya regeringsbildandet. (Valpåverkan?) Precis som Reinfeldt och Löven deltog i Bilderbergsmötet innan förra valet och fick i uppdrag att få svenska folket att acceptera globalisternas ”öppna era hjärtan” för massinvandringen.

  https://www.vn.se/article/annie-loof-pa-topphemligt-mote-i-usa-2/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: