Får intryck av att Annie Lööf drabbats av politiskt storhetsvansinne

efter att i fjol varit inbjuden till Bilderberggruppens möte i Virginia, USA. Kanske inte så konstigt efter nedanstående devota hyllningsreportage om bygdens dotter i Värnamo Nyheter som också oskuldsfullt berättar om vad Bilderbergarna sysslar med. Däremot inget om att B hänsynslöst driver på globalisering och vars mål är en värld utan nationalstater där multimiljardärer och globala truster kan härska helt fritt. Vi ser redan resultat av deras fasansfulla ideologi även i Sverige. Demokrati är inget för B. Därför vill de styra den i varje land.
Värnamo Nyheter: ”Den 1-4 juni deltog Centerpartiets partiledare Annie Lööf från Värnamo i Bilderbergmötet med världens maktelit. Bilderberg ville träffa henne för att få veta vad som kan hända om hon får stor makt i Sverige. De ser henne som en blivande statsminister, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö”.
Samma sjuka drabbade dåvarande centerns ordförande Maud Olofsson. När Olofsson kom hem efter Bilderbergmötet 2008 var hon lika kaxig som Lööf är i dag. Körde över sitt parti och bytte uppfattning om kärnkraften som ligger ”världens maktelit ” varmt om hjärtat.
I Sverige leds Bilderberggruppen av Jacob Wallenberg och Carl Bildt. Varje år tar dessa herrar bl a ut tunga politiker som har stort makt eller väntas få stort inflytande. Vilket de ofta får då de därefter backas upp av medierna som ofta ägs av makteliten. Svenska politiker som bjudits in och deltagit i Bilderbergmöten vars diskussioner är hemliga är bl a Urban Ahlin, Leif Pagrotsky. Tove Lifvfendal, Maud Olofsson , Anders Borg, Jan Björklund, Annie Lööf, Carin Jämtin, Fredrik Reinfeldt, Björn Rosengren, Mona Sahlin, Olof Palme, Anna Ekström, Krister Wickman, Torbjörn Fälldin, Stefan Löfven.
(Högerklicka om inte hela bilden syns)
Ingen automatisk text tillgänglig.

Rune Lanestrand
Tidigare politisk redaktör på Älvsborgs-Posten (c)

14 Responses to Får intryck av att Annie Lööf drabbats av politiskt storhetsvansinne

 1. Rolf skriver:

  Annie Lööf är en synnerligen otrevlig person med en avskyvärd utstrålning. Det är fullständigt obegripligt att Värnamo Nyheter så okritiskt har smörat för detta våp.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  På Instagram hyllar centerns partiledare Annie Lööf George Soros och uppger att hon ”gärna” skulle ha en ”personlig relation” till den kontroversielle vänstermiljardären.
  ”En stark, modig person som gjort och gör mycket gott”, skriver Lööf om Soros.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Och nu tror Annie Lööf, med sina 8,6 procent av rösterna i riksdagsvalet, att hon med hjälp av socialdemokraterna ska bli statsminister.

  Gilla

 4. hllviken skriver:

  En annan (C) är också ganska jobbig:

  Gilla

 5. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Brådmogna broilers, med bristande erfarenhet från det liv som de flesta av oss lever, ges uppdrag som vida överstiger deras kompetensnivå.
  Snälla, låt oss slippa ministrar som knappt är torra bakom öronen i nästa regering, skriver Malin Lernfelt.
  https://www.expressen.se/debatt/barnungar-borde-inte-fa-bli-ministrar/

  Gilla

 7. Kristina Magnusson skriver:

  Det stämmer nog att Annie Lööv likt så många andra drabbats av politiskt storhetsvansinne. Hon har världens mäktiga(ste) bakom ryggen och tror att det är där ”sanningen” finns. I själva verket har hon glömt bort, kapar hon banden till sitt egentliga uppdrag att ha hemlandets bästa för ögonen.

  Gilla

 8. Rune Lanestrand skriver:

  Här kan skrytartikeln om Annie Lööf i Värnamo Nyheter läsas. https://www.vn.se/article/ser-loof-som-en-potentiell-maktspelare/

  Gilla

 9. Ingeborg skriver:

  Expressen idag:
  https://www.expressen.se/debatt/barnungar-borde-inte-fa-bli-ministrar/

  DEBATT | VALET 2018. Det är fortfarande högst oklart vem som kommer att leda landet. Håller de olika partierna fast vid sina löften om att inte samarbeta med någon utom de närmaste kompisarna och rösta ned alla försök till minoritetsstyre kan vi få vänta länge på att få se någon form av fungerande regeringskonstellation. Det skall onekligen bli intressant att se vem som först kröker rygg och frångår sina ideal. Tveklöst lär vi få en svekdebatt. Eller flera.

  Den dag vi lagt kaosresultatet till handlingarna och ett antal partier kommit överens om att bilda regering finns det dock en annan viktig sak att adressera. En fråga som känns nästan lika viktig som vilka partier och ideologier som till slut får bestämma. Det är att dessa partier inte utser personer som knappt är torra bakom öronen till statsråd.

  Vi är sjukligt fixerade vid ungdom i Sverige
  Medan man i de flesta andra länder har stor respekt för den erfarenhet, kunskap och ödmjukhet som ålder (i de absolut flesta fall) ger, är vi i Sverige sjukligt fixerade vid ungdom. Det är på många sätt oerhört märkligt. Trots att det borde vara en självklarhet, att med åren kommer nyanserna och en ökad förmåga att se helhetsperspektiv och söka långsiktiga lösningar, stirrar sig mången rekryterare – även när denna råkar vara en statsminister – blind efter slät hy och pigg blick. Brådmogna broilers helt utan erfarenhet från livet så som det gestaltar sig för de flesta människor i vårt land, med studier, lönearbete, barn, sjukdom och åldrande föräldrar, ges uppdrag som vida överstiger deras kompetensnivå. De förväntas sedan (ofta med stöd av andra brådmogna broilers som placerats på departementen som tack för lång och trogen tjänst inom ungdomsförbundet) föra en politik med hela befolkningens bästa för ögonen. Det säger sig själv att oddsen inte är de bästa.

  LÄS MER: Kaosvalet – de dumdristiga partiledarna har bränt alla broar

  Gilla

 10. Torsten Johansson skriver:

  Så år det, och vad göra åt det? Till att börja med, kanske ställa lokala C-partier inför frågan, VAD SKALL MAN RÖSTA PÅ OM MAN STRÄVAR MOT MINDRE GLOBALISERING; ATT STANNAUTANFÖR NATO OCH EU. ???

  Gilla

 11. […] Får intryck av att Annie Lööf drabbats av politiskt storhetsvansinne […]

  Gilla

 12. Margareta Lundström skriver:

  Det är tydligt att globalisterna tänkt sig Annie Lööf som sin statsministermarionett i Sverige. Hela Annie Lööfs attityd och vokabulär tyder på att hon själv jobbar på det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: