Islamister styr SSU i Skåne

SSU i Skåne styrs tydligen sedan flera år av en falang som spridit fundamentalistiska åsikter utan att S-ledningen agerat.
– Islam är universalbotemedlet för mänsklighetens alla lidanden, sjukdomar och problem, säger Rizwan Elahi, förre ordföranden i SSU Skåne och 11:a på riksdagslistan.
SSU Skånes vice ordförande Khloe Abdel Wahab berättar på facebook att hon fått 4 månaders praktik jobb på Egyptens utrikesdepartement.
Hade först svårt att tro att det är sant men är egentligen inte förvånad med tanke på att Socialdemokrater för Tro och Solidaritet länge haft skumma kontakter med islamister. Ett frieri, för att få muslimska röster, som inleddes av Mona Sahlin, och som sedan fortsatt och som partiet nu ”skördar frukten” av.
Men framtiden ser inte ljus ut när politiska ungdomsförbund spårar ur och blir anhängare av totalitära läror på det här sättet.

Rune Lanestrand

4 Responses to Islamister styr SSU i Skåne

 1. JAN BENGTSSON skriver:

  Även Centern när ormar vid sin barm!
  Varför bli förvånade när de bits?

  Det är ormens natur, förvänta inget annat!

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Det visar sig att SSU:s högsta ledning länge känt till att islamister tagit över SSU i Skåne utan att reagera förrän det blev offentligt känt. Bl a har man, i stället för Internationalen, sjungit arabiska sånger på möten och sammankomster.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Tyvärr mötte Nyamko Sabuni stort motstånd även inom sitt eget parti folkpartiet/liberalerna.

  Gilla

 4. Kristina Magnusson skriver:

  Fenomenet att i sina politiska led med öppna armar uppta och omfamna extrema islamister finns nog inom hela den politiska skalan, finns även på riksdags- och regeringsnivå.

  Abdirizak Waberi har suttit i Riksdagen för moderaterna. Mehmet
  Kaplan har varit minister (statsråd) för Miljöpartiet i regeringen Löfven. Det finns ett speciellt ord för företeelsen att gå med i en organisation/ett parti där man egentligen inte har sitt hjärta, entrism
  heter det visst. Syftet är att i det fördolda söka påverka i en riktning mot det man verkligen tror på som t.ex. politisk islamism.

  Hängivna islamister (ordet kan också ha en positiv innebörd) har naturligtvis i en demokrati rätt att verka för sin tro. Men det måste ske öppet i organisationer/partier som utåt deklarerar sin ideologi.

  All heder åt Nyamko Sabuni, först integrationsminister,sedan jämställdhetsminister för dåvarande Folkpartiet i regeringen Reinfeldt. Inte ett spår av islamism eller eftergift åt extrem islamism i hennes politiska gärning mot t.ex.hedersförtryck och
  könsstympning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: