Särskilt utsatta områden räddade Löfven i valet.

I Göteborg gjorde socialdemokraterna det sämsta valet på många år men räddades undan ett fullkomligt katastrofval med röster från invandrartäta, misskötta områden.
I Angered Gårdsten mest känt för många dödsskjutningar fick socialdemokraterna hela 56,25 procent av rösterna mot 23,77 i hela Göteborg.
I Stockholm satte de hårt prövade invånarna i utsatta områden också sitt hopp till socialdemokraterna trots att Stefan Löfven haft det högsta ansvaret för misären de senaste fyra åren.
I Rinkeby vars gängvåld och misär i internationell media spritts som ett avskräckande exempel på misslyckad migrationspolitik röstade 76,95 procent på socialdemokraterna. I hela Stockholms kommun fick s endast 23,76 procent.
I Malmö som kanske drabbats mest av den stora misskötta invandringspolitiken slår socialdemokraterna röstrekord. Inte mindre än 78,96 i det ökända Rosengård röstade på socialdemokraterna. Mot 29 procent i Malmö kommun.
Även på annat håll i landet syns samma uppseendeväckande resultat. I Krongården i Trollhättan röstade 59 procent på Socialdemokraterna.
Vad kan ha bidragit till dessa unika variationer i ett svenskt val, som inte uppmärksammats av pk-media. Minnesgoda, samhällsintresserade facebook-vänner minns kanske vart den sluge Stefan Löfven reste i stället för till Almedalsveckan.
Jo, Löfven han reste runt i landet och bl a besökte ”utsatta områden”. Vad han då lovade imamerna vet vi inte men vad han fick för sina löften går inte att dölja.

Rune Lanestrand
Tidigare politisk redaktör på Älvsborgs-Posten

4 Responses to Särskilt utsatta områden räddade Löfven i valet.

 1. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 2. Micke skriver:

  Betyder att S kommer vinna val framöver JÄMT med tanke på massinvandringen…

  Gilla

 3. S Eriksson skriver:

  Jag tror att ingen någorlunda skötsam person oavsett bakgrund och ursprung vill ha den i dag rådande situationen.
  Det är absolut inget som någon kan eller borde vara stolt över. Och det värsta är att det fortsätter åt fel håll.

  Gilla

 4. Sven H skriver:

  Femtekolonnare hette det innan sunt förnuft blev omodernt.
  Riksdagen förråder sina uppdragsgivare, arbetar i stället för ”globalisterna”. Borde kunna lagföras. Förräderi tror jag det heter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: