Annie Lööf begår i sitt högmod politiskt självmord

när hon nu ska rösta emot Ulf Kristersson som statsminister. Hon är maniskt fixerad vid Sverigedemokraterna och ska ”se till” att sd inte får något inflytande. Men det är rent hyckleri då Alliansen både i opposition och regeringsställning gärna tagit emot stöd av SD vid omröstningar i riksdagen.
Den förda linjen att isolera SD har dessutom lett till att partiet inte bara har växt till riksdagens tredje största parti utan också  påverkat de övriga partierna att skärpa migrationspolitiken.
Lööf och centern kommer att straffas hårt när väljarna upptäcker att Annie Lööf ljugit sig igenom hela valrörelsen då hon sagt att hon till varje pris vill ha bort Löfven och så helt plötsligt röstar emot Kristersson som statsminister.
För det finns inget som väljarna tycker så illa om som när ett parti tvärvänder och  handlar tvärtemot vad man lovat. Med ett stöd för socialdemokraterna som Annie Lööf uppenbart är inne på kommer centern snabbt att som liberalerna bli ett 4-procentparti. (klicka på högerknappen för full bild)
Rune Lanestrand
Tidigare politisk redaktör för Älvsborgs-Posten (c)

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42572551_267053160814277_4816574796173148160_n.jpg?_nc_cat=103&oh=73d6e2720ea1992472ddc90bb6d2e6a2&oe=5C223241

4 Responses to Annie Lööf begår i sitt högmod politiskt självmord

 1. Klas Backlund skriver:

  Annie Lööf deltog i det förra Bilderbergsmötet och har säkert fått ett uppdrag att utföra i och med det nya regeringsbildandet. (Valpåverkan?) Precis som Reinfeldt och Löven deltog i Bilderbergsmötet innan förra valet och fick i uppdrag att få svenska folket att acceptera globalisternas ”öppna era hjärtan” för massinvandringen.

  https://www.vn.se/article/annie-loof-pa-topphemligt-mote-i-usa-2/

  https://www.expressen.se/debatt/elitorganisationen-som-annie-loof-talar-tyst-om/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  I sin desperation och sitt högmod tycks Annie Lööf tappat kompassen helt när hon nu går ut och hyllar vänstermiljardären George Soros som genom sin stiftelse aktivt verkar för en kraftigt ökad invandring till Europa och Sverige.
  -En stark, modig person som gjort och gör mycket gott skriver Lööf om Soros.
  En global multimiljardär som är ökänd för att genom valutaspekulation har skapat svåra ekonomiska kriser i olika länder – bland annat när han spekulerade mot svenska kronan i början av 1990-talet, som drabbade miljontals svenskar.

  Gilla

 3. Marianne Lindstedt skriver:

  Det är verkligen skrämmande att dom som ska vara med och styra det här landet bär sig åt som dumskallar. Det är tror jag bara makt hon själv vill komma över. Listigare än så är hon inte , men det är säkert många som genomskådat det får vi hoppas . Hon går mot sitt eget nederlag .Har numera tappat all respekt för politiken. Men någon vettig människa måste väl fatta att det här går inte i fortsättningen och tar över galenskaperna .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: