Paret Carl och Anna Maria Corazza Bildt gillar inte moderaterna längre

Anna Maria Corazza Bildt är så förnärmad och hojtar i högan sky över över att moderaterna inte vill nominera henne till Europaparlamentet.
Hon är lika styv i korken som sin man Carl Bildt och anser att det är en stor förlust för Sverige att hon inte får fortsätta som ledamot i Europaparlamentet. Det tycker inte jag som försökt upplysa om riskerna med Genmanipulerade grödor i många år.
Jag tror inte det är många som känner någon större förlust när hon petas. Den största förlusten gör det globala GMO-företaget Monsanto som blir av med en av sina främsta GMO-förespråkare i EU-parlamentet.
Både Carl o Corazza Bildt har tappat fattningen och anklagar den moderata valberedningen för ”Sovjetiska metoder”. I moderata partihögkvarteret skämtas det glatt om att Carls hängivna engagemang för sin hustrus nominering mest beror på att han tycker det är skönt att få vila öronen när Corazza är i Bryssel.
Den här filmsnutten är vad jag kallar en papegojafilm, en riktig pärla. Carozza Bildt har lärt sig, Monsantos vilseledande och osakliga propaganda för genmanipulerade grödor, utantill.
Hon rabblar läxan utan att dra andan. Det blir lite extra komiskt när hon talar om GMO-grodor ställer för GMO-grödor.
Rune Lanestrand

One Response to Paret Carl och Anna Maria Corazza Bildt gillar inte moderaterna längre

  1. ulsansblogg skriver:

    Reblogga detta på ulsansblogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: