Sverige måste först ta hand om alla de som kommit.

Såg Widar Andersson i Aktuellt. Han är en av få politiska redaktörer som frimodigt och med stor erfarenhet vågar säga sanningen om vad den okontrollerade massinvandringen ställt till med.
Hans budskap  var tydligt; Sverige måste nu först ta hand om alla dem som kommit hit, som står utanför och bildar ett farligt parallellsamhälle, innan man tar emot fler.
Något som varken v, mp, l, eller centern tycks inse utan ägnar sig i stället åt avancerad verklighetsflykt.
Widar är politisk redaktör på Folkbladet (s) i Östergötland. Jag delar inte allt han skriver men han är en frisk fläkt i det unkna medielandskapet som totalt domineras av pk-elitens smilfinkar.
Hörde Jonas Sjöstedt glädja sig åt att han nu med hjälp av Annie Lööf kan få igenom sitt partis krav på ohämmad anhöriginvandring. Vilket han tidigare som stödparti till den rödgröna regeringen inte lyckats få igenom då Stefan Löfven har bromsat. Men kan alltså tvingas ge efter.
Just nu ser det illa ut; – Stefan Löfven pressas hårt i förhandlingarna om asylpolitiken och kan tvingas överge löftet om att behålla den stramare lagstiftningen, skriver Expressen.  C, L, MP och V har gjort gemensam sak och kräver bättre möjligheter till anhöriginvandring skvallrar Jonas Sjöstedt från överläggningarna.
Här skriver Widar Andersson bl a om hur inställsamma medierna är emot Annie Lööf.  https://www.folkbladet.se/opinion/annie-loofs-varldsbild-om5581702.aspx

Rune Lanestrand

3 Responses to Sverige måste först ta hand om alla de som kommit.

 1. kao skriver:

  WA och jag var arbetskamrater en gång i tiden för mkt mkt länge sen. Han var streber redan då. En högljudd sådan. Makthungrig…

  Men i detta fall håller jag helt med honom (och dej). Och pga att jag har gjort det öppet så har folk kallat mej både rasist, kommunist och vete fan allt. Vänstern kallar mej högerextrem och högern kallar mej kommunist. Som om jag måste gå i nån speciell fålla för att ha en tillhörighet och det retar mej enormt 😦 !!!

  Fortsätter vi på den naiva flyktingstigen så kommer det bli värre än det är nu. MYCKET värre. Vi måste först ta hand om alla de som flänger runt i Sverige och/eller knappast har någonstans att bo – och inget framtidshopp – och som har superlånga utredningstider hos Migrationsverket.

  Det måste gå att förkorta handläggningstiderna, samt att förenkla dem. Revidera. Samt att de som inte har flyktingstatus och/eller under utredningstiden har begått grova brott här och som kan innebära fängelse, måste åka tillbaks till därifrån de kom.

  Många flyktingar lever under mkt svår stress här. Ovisshet. Ångest. Frustration. En svår sits.

  Men jag fattar inte varför vi ska hysa dem som skadar vårt land och våra medborgare.

  // Kao

  Gilla

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Efter ett helt liv av en påtvingad skatt för att få ut en liten pension som är orimligt låg känns det ganska meninglöst.Våra kollektivt sparade slantar används till andra ändamål. Hade varit mycket bättre och mer tryggt med en eller fler privata pensionslösningar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: