Revolten mot rikseliten börjar lokalt i kommunerna

 Det är konstigt att inte folket reser sig som en man mot att vårt land land, vår kultur, rättsväsende, vår demokrati och vårt sätt att leva i grunden hotas av allt våld som vi importerar. ”Bara” detta borde räcka för en fredlig revolt: Under 48 dagar under hösten fick polisen anmälningar om 26 fullbordade våldtäkter eller försök till våldtäkt utomhus.
Media har fördröjt revolten genom att tona ner hotet från massinvandringen och dessutom  hängt ut de som dristat sig kritisera migrationspolitiken. Jag har länge kämpat emot den obehagliga tanken att medierna i symbios med de höga politikerna inte längre bryr sig om hur det går för vårt land och folk. De är i stället helt upptagna av sitt eget bästa. Och vi har varit flata och släppt dem för långt med frikostiga löner fast de inte gör sitt jobb.
Jag tro att revolten kommer underifrån ute i kommunerna som staten utan kompensation tvingar ta över allt mer av kostnaderna för migranterna. Även många invandrare, inte minst i särskilt utsatta områden, är emot att Sverige tar emot fler innan deras problem är lösta.
Här ett första tecken på att kommunpolitikerna börjar få nog. https://www.aftonbladet.se/debatt/a/RxArv8/ni-klarar-inte-av-ert-jobb–det-haller-inte?fbclid=IwAR2gcFaJip6u3ltgXayrvmiKYtYCMiQP8mHGW5JyvyrWlXz0aC9-kTrtwsc

Rune Lanestrand

9 Responses to Revolten mot rikseliten börjar lokalt i kommunerna

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Frågan är om inte public service är värst. Tv-chefen Hanna Stjärne var första att inför pk-regler. Journalisterna ska t ex undvika ordet invandrare som kommer som första förbjudna ord på hennes ordlista.
  ”Istället för invandrare kan enligt dokumentet ordet ”utrikes född” användas, men det är då viktigt att tänka på att ”en utrikes född också kan vara svensk och att begreppen inte står i motsats till varandra.
  Afrikanskt ursprung ska undvikas. Medan vit, ljushyad, rödlätt, östasiatiskt utseende får rapporteras. Och terrorister med svenska pass ska kallas svenskar.
  SVT-ledningen varnar särskilt för begreppet ”invandrartäta områden”. Istället ska journalisterna använda sig av formuleringen ”socialt/ekonomiskt utsatt område”.
  Mer om detta på https://runelanestrand.wordpress.com/tag/hanna-stjerne/

  Gilla

  • kao skriver:

   Den som tror att våra journalister är objektiva och fristående tror helt fel. Självklart vill svenska folket inte importera våld, men det finns krafter som vill att det händer av vissa anledningar – och andra krafter som i sin naivitet anser att det inte är någon större fara. Det är synd om flyktingarna (även om de kommer från länder som inte ens är i krig).

   Klart det är synd även om dem som flyr fattigdom, men det handlar ju om hundratals miljoner personer! Kanske ännu fler.

   Sveriges befolkning är runt 10 miljoner…

   Sen har vi ju BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) som snart inte har något existensberättigande om de fortsätter med missledande statistik och förskönande omdömen om för folket uppenbara problem och brister.

   (Att ljuga med statistik lärde jag mej av föreläsaren Leif GW Persson i delkursen Kriminalstatistik redan 1978/79. Så jag kan det där sen länge)

   🙂

   // Kao

   Gilla

 2. Ulla skriver:

  Stora delar av svenska folket är fortfarande offer för propagandan från de två stora mediahusen Bonniers och Schibstedt, liksom för regimmedia SVT o SR. Långsamt kryper emellertid sanningen fram.

  ”Lögnen har korta ben” – kommer även PK-folket att tvingas få uppleva. Och det känns bra.

  Gilla

 3. micaelsblogspot skriver:

  Utan diktatur ingen revolution.

  Gilla

 4. micaelsblogspot skriver:

  Revolten kommer när merparten av svenska folket inser vad som händer. Men först måste dom vakna upp, detta komma att hända när dom får det sämre ekonomisk av någon anledning, och / eller när någon närstående drabbas av kulturberikningen som pågår för fullt.
  Rebloggar på micaelsblogspot.

  Gilla

  • Svenskarna drabbas av partiellt uppvaknande med ca 4% per 4 år enligt val.se, men jag kallar det enbart ”partiellt” eftersom högerpolitiken som förts de senaste decennierna, generellt sett är ett högerproblem, samt att SD faktiskt är ett högerparti som flirtar oförtrutet med högern, och således INTE är ett trovärdigt förslag på lösning.

   Gilla

 5. Lars-åke Larsson skriver:

  Läs gärna Jimmie Åkessons ”självbiografi” – Det moderna folkhemmet – sid 25. Han berättar hur han i 5 års-åldern flyttade från den trygga lilla orten Valje på landsbygden till ett lägenhetsområde i Sölvesborg – invandrartätt och otryggt.

  Själv upplever jag Jimmies berättelse som en brutal förflyttning om än geografiskt kort. Det är nog inte många svenskar som tvångsförflyttats till muslimskt kontrollerade områden – i PK media beskrivet som No gozoner.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: