Ska vänsterpartiet som vanligt vika ner sig?

Kommer vänsterpartiet i sin skräck för sd än en gång vika ner sig och rösta mot sin egen övertygelse. Samma skräck som driver c och l att rösta fram Löfven som statsminister som de gick till val på att avsätta.
Jag har aldrig sett en så konstig regering som den som nu föreslås. C och l säger sig att både stödja en s-regering som ska driva borgerlig politik och samtidigt vara i opposition. Denna sagoberättelse kan bara Lööf ha kommit på.
Det här är en långsiktigt lösning som är bra för Sverige skryter c och l. Dock inte mer långsiktig än att den kan störtas i gruset om inte v vill vara dörrmatta för denna märkliga skapelse.
Konstnären MÄKI har med sin humor än en gång träffsäkert fångat det aktuella situationen. (Högerklicka om inte hela bilden syns)
Rune Lanestrand

Det finns ingen beskrivning tillgänglig för fotot.

4 Responses to Ska vänsterpartiet som vanligt vika ner sig?

 1. Anonym skriver:

  Står man inte upp för sin politik utan är en feg stackare då hör man inte hemma där. Nej du Jonas Sjöstedt tryck på rätt knapp på fredag om du har någon heder i kroppen. Annars tappar du all respekt inför dom som röstar på dig. Det är min åsikt!!! Löfven är en skojare vill bara ha makt sen går han med på allt.

  Marianne!!!
  Lindstedt

  Gilla

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Fick intryck av att Jonas Sjöstedt redan vid sin presskonferens backade när han talade så varmt om att han och Löfven i hemlighet skulle göra upp. Och det skulle bli så bra.
  Ända sedan han ställde sig på kuppmakarna sida i Ukraina anser jag att han velar hit och dit inte minst i utrikespolitiken.
  På god grunder misstänker jag att Sjöstedt lovat Löfven att stödja överenskommelsen med mp, c och l. Först när opinionen blev för stark inom partiet skärpte han kritiken.
  Löfven som är en erfaren förhandlare skulle naturligtvis inte gått till talmannen och bett att få ställa upp som statsministerkandidat om han inte först försäkrat sig om vänsterpartiets stöd. Rätta mig om jag har fel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: