Märklig partiledardebatt i januariavtalets spår

Det ska bli ytterst intressant att lyssna till riksdagens första partiledardebatt efter att hybridregeringen bildades.
Särskilt intressant blir det att se hur kameleontpartierna, centern och liberalerna ska agera både som stödpartier till regeringen och som opposition.
Jag tror att Löfven får det hett om öronen med hård kritik från sd, m och kd. Hoppas att den senaste sprängningen i natt på en balkong i Rosengård i Malmö tas som utgångspunkt för att lyfta fram det kaos som råder i landet.
Efter den första rundan. Bra inlägg från m, kd och sd med hård kritik mot alla motsägelser och allt önsketänkande i Januariöverenskommelsen.
Även Sjöstedt kom med bra kritik mot överenskommelsen. Men hur trovärdig är v efter att ha böjt rygg och röstat för denna märkliga regering som bara kommit till stånd för att inte ge den miljon som röstade för en ansvarsfull migrationspolitik något inflytande i riksdagen.
Annie Lööf c och Jan Björklund l har gjort några tafatta pliktskyldiga närmast löjeväckande försök att låtsas vara i opposition mot den regering som de är en del av.
Rune Lanestrand

3 Responses to Märklig partiledardebatt i januariavtalets spår

 1. kao skriver:

  Är starkt oroad över den migrationspolitik Centern kommer rösta fram. Den är helt verklighetsfrånvänd. Först måste vi ta hand om de följdverkningar 2015 års invandring/flyktingpolitik medförde för samhället på så många plan.

  // Kao

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Med hjälp av urusel bevakning i de stora medierna lyckas man i januariavtalet tona ner alla dödsskjutningar, knivdråp, sprängningar, våldtäkter och misshandel som Sverige aldrig tidigare sett maken till.
  Även i dagens riksdagsdebatt lyckades man förhindra att det ständigt ökande våldet, som så många oroar sig för, blev en huvudfråga. Allt går ut på att hindra den dryga miljon väljare som vill ha en ansvarig migrationspolitik att få inflytande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: