Annie Lööf:s hemkommun är hårt drabbad.

Sedan april förra året har det gjorts sju skjutningar och fyra sprängningar i gänguppgörelser i Värnamo. Sju personer sitter häktade och många fler är misstänkta.
Knarkhandel flödar, skjutningar och explosioner är värre än i någon annan landsortskommun. Folk t o m överväger att flytta från kommunen.
Trots att Jönköpings polisområde har fått förstärkning av utredare och patruller från andra områden måste utredningar av annan brottslighet nu vänta. Även mycket grov brottslighet säger polisen.
– Det är klart att övriga utredningar påverkas i viss utsträckning eftersom vi måste ha många utredare som jobbar i just Värnamo. Då hamnar vi i den situationen att vi får prioritera de ärenden där någon sitter frihetsberövad, säger Lennart Leijon, polisområdeschef i Jönköping.
I Annie Lööfs hemkommun kraschar hennes dröm om öppna gränser och mångkultur fullkomligt. Men det tycks inte påverka henne utan centern fortsätter med sin oansvariga migrationspolitik.
Hon har annars de bästa förutsättningarna att följa den sorgliga utvecklingen i sin hemkommun. Där hennes far Hans-Anders Johansson (c) är ordförande i kommunstyrelsen och styr med den gamla alliansen. Innan han blev ks-ordförande var han polischef i Värnamo.

Rune Lanestrand

4 Responses to Annie Lööf:s hemkommun är hårt drabbad.

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Annie Lööf brukar ta exempel från Småland för att visa hur bra det går för Sverige med en stor invandring. Men inte från Värnamo.

  Gilla

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 3. Anonym skriver:

  Hur ska det bli i vårt Sverige , som man vuxit upp i när det i stort sett sällan hände något otäckt. Är alltid så orolig för mina barn och barn-barn. Det kommer att bli ännu värre i framtiden med våran generösa invandring. Dom som sköter sig är en annan sak . Men alla andra man hört om som väller in här. Rånar och våldtar , det hörs det inget om. Man blir helt deprimerad vilken fruktansvärd regering vi fått som gör så här.!!

  Marianne.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: