– Det här är några av de farligaste människorna på jorden

Vi är beredda på att ta emot IS-terrorister säger utrikesminister Margot Wallström efter president Trumps påbud. Men det är inte jag och troligen inte heller en stor majoritet av svenska folket. Låt dem straffas där de begått sina omänskliga brott.
– Det här är några av de farligaste människorna på jorden, och vi bör inte ta dem tillbaka, säger Michael Aastrup Jensen, utrikespolitisk talesperson i statsminister Lars Lökke Rasmussens parti liberala Venstre i Danmark.
Det är bara att instämma och att sprida detta rättframma ställningstagande som troligen inte blir återgett i vare sig radio, tv eller övrig pk-media.
Glädjande att det fortfarande finns partier och ledande politiker som vågar säga sanningen om dessa mördare som nu ska finna en fristad i Sverige om Wallström får med sig regeringen.
Godhetspartierna V, mp och centern ställer säkert upp. Det är helt i linje med deras politik. Det enda motståndet inom regeringen finns nog i hennes eget parti. Och så räknar jag med att oppositionen säger ifrån på skarpen.
Precis som om vi inte redan har nog med problem med de hundratals återvändande IS-krigare som samhället har ingen eller ytterst dålig kontroll på.

Rune Lanestrand

4 Responses to – Det här är några av de farligaste människorna på jorden

 1. Robert Nilson skriver:

  Vem jobbar wallström för?!

  Dessutom ska de komma minst 5000 kvotflykingar till sverige nu,
  http://www.friatider.se/rets-flyktingkvot-klar-5000-afrikaner-och-araber-ska-flygas-hit-kat-fokus-p-afrika

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Här en skriftlig sammanfattning av Barcelonaavtalet som öppnade upp för den stora muslimska invandringen i Europa. Och Sverige visade sig dessvärre vara bäst i klassen. https://rosatraktor.com/2017/09/28/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-floda-fritt-over-vara-granser/?fbclid=IwAR3BGUwLrCxkK0gwp22msYQBO4hsLcKaw7rgA8LjYxmNDbhRqvd1iBmTimw

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Barcelonaavtalet ligger till grund för massinvandringen till Europa. Det är så snårigt skrivet att det är svårt att förstå. Men det är ett avtal mellan EU-länder och muslimska länder. Det går ut på att vi ska ta emot muslimer mot att vi är garanterade olja.

  Den bästa och kortaste beskrivningen har jag hittat här. Se nedan. Där framgår bland annat intressant att Sverige är det land som bäst levt upp till Barcelonaavtalet med täta kontakter till Saudiarabien.

  Ja det är en rent skakande dokument med information som är, skulle jag tro, okänd för 99 procent av Sveriges befolkning. Rätta mig om jag har fel. https://www.youtube.com/watch?v=tZin6R9UwIA

  Gilla

 4. Ulla skriver:

  Nej tack till IS-terroristerna – vi har nog med problem som det är!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: