Centern är i klorna på radikala islamister

Kanske dags att påminna om islamisternas stora inflytande inom centerpartiet. Och det har inte blivit mindre sedan denna rättsskandal i Solna Tingsrättsom blev offentlig för ett år sedan. Och Annie Lööf på allvar började  få allvarliga problem med sina kära islamistvänner som förespråkar sharialagar.
En av dessa är Ebtisam Aldebe som är nämndeman i Solna Tingsrätt och som friat en irakisk man som misshandlat sin fru. Mannen frias med stöd av två centerpartistiska nämndemän.
De har påverkat domstolen så den helt tappat fattningen. Läs och begrunda.
”Det normala i ‘dessa kretsar’ är vidare att en kvinna berättar för släkten att hon blir misshandlad om hon blir det så att saken kan lösas inom familjen. Det faktum att NN inte sagt till hans släktingar att han slog henne, utan i stället anmälde det till polisen, minskar hennes trovärdighet ytterligare”, skriver domstolen i sin motivering till domen..
En moderat nämndeman samt lagmannen ville fälla mannen. Men de två centerpartisterna ansåg att mannen skulle frias. En av dem är Ebtisam Aldebe som 2014 kandiderade för Centerpartiet till riksdagen och är ledamot i Solna Socialnämnd. Hon har öppet förespråkat särlagstiftning för muslimer och att svenska lagar ska anpassas för muslimer.
Centertoppen och Annie Lööfs ohämmade frieri med radikala muslimer kan, i takt med nya shariaskandaler bland islamiska partimedlemmar, sänka partiet under 4-procentspärren i det kommande EU-valet..
Denna rättsskandal som skakar centerpartiet är bara toppen på isberget. I Göteborg t ex har Turkföreningen helt tagit över centerdistriktet. Och nominerat en turk som första namn på centern riksdagslista.
Rune Lanestrand

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som ler, personer som står och text

3 Responses to Centern är i klorna på radikala islamister

 1. mbp18 skriver:

  Håller med i det du skriver Kristina.

  Svenska folket skulle må betydligt bättre om de falska partierna Mp, C och gamla Folkpartiet åkte ur riksdagen.

  MoLa

  Gilla

 2. […] Centern är i klorna på radikala islamister […]

  Gilla

 3. Kristina Magnusson skriver:

  Frågan är om inte centerpartiet också är i klorna på sin partiledare, Annie Lööv. Mitt absoluta intryck är att Annie Löövs yttersta strävan ingenting har med centerpartiet eller genuina centerpartister att göra.

  I tidningen ETC beskrivs hon den 20 september 2018 som ”en nyliberal drottning som får kapitalets ögon att tindra”. Och förutom sitt samröre med Bilderberggruppen är hon medlem i den globalistiska Trilaterala kommissionen grundad av personer som David Rockefeller och Henry Kissinger. (Medlemsförteckning på nätet.)

  Enligt min tolkning agerar Annie Lööv bortom det som skulle gagna
  det egna landet, den egna nationen. (Hon är i så fall inte ensam om det bland svenska politiker, men hon agerar väldigt öppet.)

  Under hösten 2018 agerade hon för att hålla de två parlamentariska partierna på ytterflankerna, V och SD, utan något som helst inflytande. Hon agerade för att vingklippa socialdemokratin, av tradition liktydigt med svensk arbetarrörelse, genom ett punktprogram, som inte ligger i folkflertalets intresse: fri hyressättning vid nyproduktion av bostäder, lägre skatter för de bäst ställda, inskränkningar i arbetsrätten, är det vad vi vill ha?

  I allt hon företar sig tror jag Annie Lööv tänker och agerar långsiktigt.
  Tillfälliga opinionsnedgångar tror jag inte bekymrar henne. Hon har sagt sig vara för månggifte och att Sverige kan ta emot 30 miljoner invandrare. Det kan hon kosta på sig säga, tror jag hon tycker, ty
  framtiden, tror jag också hon tycker, tillhör henne.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: