Erlandssons ”opassande” uppträdande kan bli centerledarens fall..

.. när hon i en tv-intervju hävdade att ”partiledningen agerade omedelbart och sedan i november försökt förmå Eskil Erlandsson att lämna sin riksdagsplats”.
Nu visar det sig att Annie Lööf drog en bluff i ett desperat försök att rädda sitt eget skinn. – Jag tycker att det är synd att han inte lyssnade in det och valde att avgå i höstas, säger hon också.
Men nu visar det sig att Eskil Erlandsson deltagit i partiets aktiviteter och fungerat som talesperson för centern i landsbygdsfrågor ända fram till avgången. Uppdrag som man kunnat skilja honom från på stående fot i höstas.
Så sent som i tisdags förra veckan, två dygn före avgången, skickade centerns kansli dessutom ut ett pressmeddelande om att Eskil Erlandsson fortsatt var förste vice ordförande i riksdagens EU-nämnd. En mycket tung plats.
Lööfs uppenbara lögn den här gången påminner om när hon under förhandlingarna med Stefan Löfven påstod att partiet var helt enat. Sedan kom det fram att det var jämt för och emot att ingå Januariavtalet.
Ingen blir gladare än jag om inte gammelmedia med public service i spetsen den här gången lyckas rädda den naiva globalisten Lööf kvar vid makten.
Som tidigare mångårig medlem i centerpartiet anser jag att Annie Lööf i grunden har svikit och blivit ett ensidigt parti för riktigt rika. Hon har helt utan besinning i sin karriärlystnad övergett centerns stolta ursprung som småfolkets parti både i stad och på landsbygden.

Rune Lanestrand

4 Responses to Erlandssons ”opassande” uppträdande kan bli centerledarens fall..

 1. Anonym skriver:

  Hur har det gått för de medlemmar inom Färgelanda centern som inför valet 2014 skrev en debattartikel i Bohusläningen?
  Artikeln andades chock över Lööfs nya partiprogram.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   De fick så mycket stöd från andra c-medlemmar att de rättrogna inte vågade utesluta dem. Undrar om de i dag är kvar i partiet?

   Gilla

 2. Ulla skriver:

  Mycket bra skrivet!

  Gilla

 3. Mats J C Wiman skriver:

  En alldeles utmärkt sammanfattande kommentar! jag har både offentligt och privat uppmanat Annie Lööf att avgå.
  Honär olämplig som politiker i Sveirge, en skam för riksdagen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: