Terrorn ökar i globalismens spår

Det går knappast att finna ord för den avsky man känner över terrorattentatet i Christchurch i Nya Zeeland. Lika hänsynslöst och hatiskt som islamisten Rakhmat Akilovs terrorattentat på Drottninggatan i Stockholm 2017. Närmast ofattbart att det finns någon som kan göra så mot helt oskyldiga människor.
Sorgen över dådet blir inte mindre av att terrorristen Brenton Tarrant, säger sig ha blivit inspirerad av terrorattentatet i Stockholm. Det skulle också vara en hämnd för 11-åriga Ebba som dödades på Kungsgatan.
Hur kunde det gå så fel. Att den av Fredrik Reinfeldt utnämnda Humanitära stormakten Sverige i stället för att sprida humanism inspirerat till ett terrordåd på Nya Zeeland som länge har betraktats som ett säkert land precis som Sverige var innan den okontrollerade massinvandringen.
Tala om total brist på politisk självinsikt när statsminister Stefan Löfven (s) erbjuder Nya Zeeland hjälp efter fredagens fascistiska terrorattack. Detta tror dock inte Ebba Åkerlunds pappa, att Nya Zeeland är intresserat av. Det tror inte jag heller.
Den politiska eliten förstår inte eller vill inte inse att Sverige som migrationsland används som avskräckande exempel i hela världen.
Bristen på insikt och självkritik underströks ytterligare av inrikesminister Mikael Damberg när han i en tv-intervju i dag påstår att bilden av Sverige utomlands är oförändrat mycket bra. För det har Svenska institutet tagit reda på säger Damberg. Det bör då påpekas att SI är i likhet med BRÅ, Brottsförebyggande rådet två av statsmaktens främsta progagandamyndigheter.
På sin facebooksida skriver Stefan Åkerlund. ”Skall bli spännande att se hur Nya Zeeland tar hand om terroroffren om man väljer Sveriges modell och bara postar ett brev, med texten ´beklagar sorgen’ här har du 60.000 kr ring inte oss. Löfven vill bistå Nya Zeeland, har aldrig hört något mer förolämpande, jag tror inget land i Världen vill ha hjälp av Sverige att ta hand om terroroffer. Börja sopa framför egen dörr först.”
Efter att Nya Zeeland under tre mandatperioder styrts av det borgerliga Nationalistpartiet blev det maktskifte hösten 2017. Labour (s) gick framåt i parlamentsvalet i september, även om Nationalistpartiet förblev störst. Med stöd av globalistpartiet De Gröna (mp) och några småpartiet kunde Labourledaren Jacinda Ardern samla tillräckligt med mandat för att bilda en koalitionsregering. Premiärminister Ardern har nyligen uttalat att Ny Zeeland ska öka invandringen. Mp trycker väl på där också på samma sätt som man gjort i Sverige tillsammans med vänsterpartiet och centerpartiet.

Rune Lanestrand

2 Responses to Terrorn ökar i globalismens spår

 1. kao skriver:

  Blir både arg, frustrerad och ledsen över den aningslöshet och naivitet som råder bland politikerna här i sverige. Så fort man knystar om att flyktingmottagandet måste kontrolleras bättre så kallas man rasist eller islamofob. Samma om jag pratar om Israels brott mot palestinierna – då anses jag som antisemit. Jag är varken det ena eller andra! Bl.a tycker jag att gymnasielagen är helt galen.Många av dem som skulle studera här har inte de förkunskaper som krävs för att klara en gymnasieutbildning, de har ingenstans att bo och många av dem har också begått riktigt fula brott såsom våldtät och rån, stölder och annat, sen de beviljades stanna här.

  Många muslimer i Sverige skäms oerhört över dem med samma religion som förstör för 90% av dem och kan inte begripa varför vi släpper in folk vi inte vet ett dugg om, deras avsikter.Det vimlar av personer som inte har här att göra, som har fått avslag att stanna här. Så var det även med Akilov. Ebbas pappa har helt rätt.

  Att kallas sånt som ovanstående har gjort att det knappt går att diskutera flykting- och invandringsfrågor.

  Jag vill bl.a att tullens befogenheter stärks så att inte fel folk kommer in i landet och att vi stoppar inflödet av knark och vapen. De som ska ut ur landet måste ut snabbt.

  Såsom politiken ser ut nu blir allt värre och värre för alla oss som vill leva i fred och frihet. Sån politik som bedrivs nu gynnar bara främlingsfientliga partier.

  Vapen väller in från Baltikum och forna Jugoslavien. Att ha vapenamnesti och liknande mesiga beslut är som att kissa i havet – det märks ingen skillnad.

  Problemet har växt de naiva politikerna över huvudet och att lappa och laga hjälper inte ett dugg.

  Inte minst måste vi skydda våra barn och ungdomar och göra nåt åt segregationen.

  BRÅ är en sorglig institution som lever kvar i det gamla 60-70-talstänket att allt elände är samhällets fel, aldrig den enskilda individens. Har haft mycket med dem att göra – och deras bakvända sätt att föra statistik är bara pinsamt. Krim.professor emeritus Eckhard Kuhlhorn vet en hel del om detta…

  Skulle skriva nåt mer men glömde vad det var – det finns så mycket att skriva i ämnet….

  // Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: