Genuspedagogiken bidrar till att fler unga är missnöjda med sitt kön.

Det var ett skakande program som Uppdrag Granskning visade om hur sjukvården ägnar sig åt en omfattande könskorrigering utan någon egentlig insyn och debatt.
Ökningen av svenska ungdomar som söker vård för könsdysfori är stor. Mellan åren 2013 och 2017 ökade antalet fall i Stockholm från 24 till 239. Och det är främst tonårsflickor som är missnöjda med sitt kön.
Frågan måste ställas om hur stor roll vänsterfeministernas nya religion, genuspedagogiken spelar. Denna hjärntvätt som pågår dagligen i många förskolor kan kan säkert bidra till att att göra barn och unga osäkra på sitt kön.
Hösten 2018 presenterade dåvarande socialminister Annika Strandhäll och kulturminister Alice Bah Kuhnke ett lagförslag med flera förändringar i olika lagar gällande transpersoner.
Bland annat vill de båda omdömeslösa ministrarna sänka åldersgränsen för kirurgiska ingrepp i könsorganen från 18 till 15 år. Och att personer från 15 ska även få ansöka om ändrat juridiskt kön, och kirurgiska ingrepp, utan föräldrarnas godkännande.
I programmet framgick att man på Karolinska sjukhuset opererat bort bröst på 15-åringar, med mediciner stoppat den naturliga puberteten och börjat ge hormonbehandling.
-Jag är rädd att vi inom bara några år betraktar det här som en skandal av Macchiarini-format, säger Christopher Gillberg, professor inom barn- och ungdomspsykiatri.
Programmet sänds i kväll men finns redan nu på svt play.
Rune Lanestrand

One Response to Genuspedagogiken bidrar till att fler unga är missnöjda med sitt kön.

  1. micaelsblogspot skriver:

    Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Sjukt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: