Kommunerna klarar inte massinvandringen!

Det går inte längre att dölja att riksdag, regering och myndigheterna har tappat kontrollen över den havererade migrationspolitiken. Och det tycks bara bli mer kaos för var dag som går.
Men vi får aldrig acceptera, aldrig vänja oss vid att det varje natt ska skjutas, brinna, bomber detonera och att det ska farligt att vistas på offentliga platser.
Under två dygn i denna vecka har tre ungdomar skjutits ihjäl i Sätra i södra Stockholm. Och i natt har nationella bombskyddet kallats in då en affärslokal sprängts i centrala Norrköping.
Men detta tycks inte oroa Januaripartierna som minskar polisens resurser eller pk-media som inte vill låtsas om att deras naiva dröm om ett mångkulturellt Sverige har kraschat.
Det finns glädjande nog också några enstaka journalister i den etablerade pressen som inte vill ställa in sig i pk-ledet. En är Anna Dahlberg som här skriver en välunderbyggd artikel om ”nödropet från Filipstad” som dignar under flyktingtrycket.

Rune Lanestrand

4 Responses to Kommunerna klarar inte massinvandringen!

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Eländet fortsätter. En ny sprängning i natt i centrala Malmö.
  En 12-årig flicka skadades av glassplitter i sin säng och fick föras till sjukhus. Flera fick föras till sjukhus för misstänkta hörselskador.
  Händelsen ägnades inte stor uppmärksamhet i tv 4 och svt morron. Däremot ett långt inlägg av en svt-reporter som varit i Syrien och besökt svenska IS-familjer i ett läger. Alla reportern talat med sa sig hata IS och hade inte alls deltagit i kriget. Och det lät som hon trodde dem. I alla fall inga följdfrågor av pk-reportern

  Gilla

 2. S Eriksson skriver:

  Det borde vara ett stort steg framåt att en välkänd journalist skriver så.

  Gilla

 3. Ulla skriver:

  Vår nuvarande reaktionära regering med stödpartier måste bort så fort som möjligt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: