Svensk polis kan inte längre skydda sina egna lokaler.

Vad är det egentligen som händer i Linköping? Två mycket allvarliga sprängningar under kort tid. Nu i polisens lokaler. Och den förra som som var den hittills största sprängningen i ett bostadsområde har det varit märkligt tyst om. Antalet sprängningar har ökat från 63 i fjol till 93 hittills i år.
Ska justitieminister Morgan Johansson, i en kommentar än en gång påstå, att ”vi” (läs regeringen) har läget under full kontroll. Trots en ständig ström av våldtäkter, knivskärningar, skjutningar in i lägenheter, gängkriminalitet, anlagda skolbränder och sprängningar där inte ens polisens klarar skydda sina egna lokaler.
Det känns minst av allt tryggt med tanke på att Sverige har en krystad rödgrönblå ”regering” med s,mp,c, l med stöd av v, som inte bara förnekar den havererade migrationspolitiken, utan fortsätter den förödande migrationspolitik som statsminister Fredrik Reinfeldt drog upp tillsammans med miljöpartiet under den borgerliga alliansen.
Det blir allt tydligare att de segdragna regeringsförhandlingarna berodde på att  mp, c och v till varje pris ville att Sverige skulle fortsätta arvet efter Reinfeldts.
Även Ulf Kristersson friade till mp men förhandlingarna stöp på att mp inte fick igenom sitt främsta krav; ökad invandring och mångkultur.

Rune Lanestrand

2 Responses to Svensk polis kan inte längre skydda sina egna lokaler.

  1. Rune Lanestrand skriver:

    Är det så illa som författaren Herman Lindqvist skrev. ”Glöm inte att svenska folket är extremt fegt, det saknar civilkurage, människorna är extremt konflikträdda, få vågar säga vad de tycker. Detta har gjort att beslut fattas ibland högt över huvudena på folket eftersom folket inte säger ifrån. Det skulle behövas mycket mer djävla anamma och riktig finsk sisu”.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: