Samma bedrövliga läsning varje morgon!

Den här gången, ”En förbipasserande, ung kvinna har förts till sjukhus efter en kraftig explosion utanför en livsmedelsbutik i Lund”.
Och i Stockholm har den sömniga regeringen, efter år av skjutningar och sprängningar, äntligen kallat till överläggningar de partier som i olika regeringar misskött migrationspolitiken.

Men ett parti får inte vara med. Det har fel värdegrund säger ministrarna Mikael Damberg och Morgan Johansson. Ok, men vilken värdegrund har då socialdemokraterna och de partier som med en vettlös invandringspolitik har förstört vårt fina land ?
Oavsett vad man anser om sd så är de det enda parti som inte kan beskyllas för att ha bidragit till det växande sociala kaos som råder i vår land i dag. Och de stängs ute!

Det är svårt att vara optimism när jag inser att fler partier, inte bara s,  vill ha en fortsatt hög invandring som ger röster och garanterar fortsatt kalasande vid köttgrytorna. Inget ansvar för landet utan bara till sin egen ekonomi och position.

Rune Lanestrand

4 Responses to Samma bedrövliga läsning varje morgon!

 1. Marita Hansson skriver:

  Håller med Dig till 100%.

  Gilla

 2. karlgunnareriksson skriver:

  Militärpolis som om nätterna patrullerar i större städer vore EN lösning mot det upptrappade våldet ! Som ett stöd och samarbete med lokalt polisväsen.

  Gilla

 3. Ulla skriver:

  Sant Rune! Och det parti som sist av alla borde beskylla andra för rasism och nazism är just socialdemokraterna, med sin långa historia av just rasism och nazism.
  Man kan bara nämna de över 60 000 tvångssteriliseringarna som genomfördes ända fram till 1975.

  Om det vore lite ryggrad i M och KD skulle de helt enkelt vägra att ställa upp på uteslutningen av det enda parti som faktiskt försökt att motarbeta det kaos vi ser idag.
  Men platsen vid köttgrytorna är viktigare.

  Arma Sverige

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: