Samma sorgliga rubriker varje morgon – var ska det sluta?

”Efter en skottlossning befinner sig ett tiotal polisbilar och flera ambulanser i Märsta norr om Stockholm.
Två personer har förts till sjukhus i samband med händelsen.
– Två skottskadade personer har anträffats utomhus i samband med händelsen, säger Lena Baakki, vakthavande befäl vid polisen”.

Samtidigt har den grupp som skulle lägga fram åtgärder för att stoppa det kriminella gängvåldet havererat då regeringen inte vill ta i anspråk de medel som krävs för att minska våldet på gator och torg.
Genom Januariavtalet mellan s, mp, c och l med stöd av v låstes en fortsatt hög invandring fast som gör att problemen bara växer och växer. Medan nöjda imamer garanterar Stefan Löfven många röster även i kommande val.

I de två senaste riksdagsvalen fick socialdemokraterna 75 procent av rösterna i ”särskilt utsatta områden” som Tensta och Rosengård.

Rune Lanestrand

6 Responses to Samma sorgliga rubriker varje morgon – var ska det sluta?

 1. Ulla skriver:

  Lyssna på detta inslag på SwebbTV – 6 minuter långt-

  om hur socialdemokraterna och Muslimska Brödraskapet ingick en överenskommelse om socialdemokraternas stöd till invandring av muslimer till Sverige – i utbyte skulle socialdemokraterna få muslimernas röster. I förhandlingarna deltog ett av Brödraskapets överhuvuden som inte ens var bosatt i Sverige! Detta måste vara ett allvarligt brott mot våra lagar – utländsk inblandning i landets valprocess!

  Gilla

 2. Kristina Magnusson skriver:

  Rune Lanestrand hänvisar i en av sina kommentarer till en länk som
  beskriver hur pensionärer i Trollhättan ofredas (förolämpas och skräms) av ett gäng ungdomar (eller är det barn?).

  Här tycker jag vuxensamhället i Trollhättan ska agera samfällt och resolut för att få slut trakasserierna. Organisera! Informera och konfrontera föräldrarna! Vi är väl inga offer och mehän, heller!

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  En mardröm för pensionärer i den under många år styrda s/v-kommunen Trollhättan. Den i artikel nämnde Paul Åkerlund s, tidigare fackbas på SAAB, är kommunstyrelsens ordförande. https://www.ttela.se/…/ungdomar-skrek-k%C3%B6nsord-till.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Många frågar varför inte folk demonstrera mot våldet och skjutningarna. Det beror på att hjärntvätten har pågått så länge inte bara i public service och övrig mainstream media utan också i skolorna, lärarutbildningen, universiteten och t o m i förskolan/dagis. Så länge att många inte längre ser hjärntvätten.
  Därför sker ännu ingen bred folklig resning med stora, fredliga demonstrationer. Många är fortfarande också rädda för att öppet visa vad de tycker efter all brännmärkning av dem som vågat säga ifrån.
  Men fortsätter skjutandet och sprängningarna kommer nog den dagen då mäktiga demonstrationer kommer att synas på gator och torg även i vårt land.

  Gilla

 5. Conny Lundberg skriver:

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  Detta vansinne kommer att ta slut när svenska folket slutar acceptera den skendemokrati vi p g a januariövernskommelsen har.

  Gilla

 6. Conny Lundberg skriver:

  Det kommer att ta slut först när sve!nska folket slutat backa upp denna falska demokrati

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: