Reinfeldt saboterade moderaternas partistämma

Efter att ha lyssnat till Ulf Kristerssons tal fick jag intryck av att moderatledningen nu på allvar insett faran med den totalhavererade migrationspolitiken och den skrämmande våldsutvecklingen. Och som nu med kraft skulle ta itu med alla de problem den okontrollerade massinvandringen fört med sig.
Det såg också ut som om budskapet togs väl emot av stämmodeltagarna. Men då dyker, som Hamlets faders vålnad, Fredrik Reinfeldt upp på scenen i Västerås. Och han möts av överraskande starka applåder.
I ett, närmast tungomålstalande, långt anförande, talar mångmiljonären sig varm för globalism och med öppet förakt för det egna landet.
Det måste vara rena mardrömmen för Kristersson och den nuvarande moderata partiledningen att höra Reinfeldt upprepa sitt ”öppna era hjärtan-tal” från 2014. Det som i lång stycken lade grunden till den eländiga situation vårt land nu befinner sig i.
Det har funnits många knivar i ryggen under moderaternas historia. Men frågan är väl om detta inte är det mest lumpna knivsticket hittills när Reinfeldt, på själva stämman saboterar Kristerssons försök att rehabilitera moderaterna i migrationspolitiken.
Så var står moderaterna egentligen? Hur splittrat är partiet? Man kan verkligen fundera. När samma ombud som varmt applåderat Kristerssons linjetal reser sig upp i en stormande applåd för en iskallt självförnöjt leende Fredrik Reinfeldt.

Rune Lanestrand

5 Responses to Reinfeldt saboterade moderaternas partistämma

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Folkbildningsrådet ger Muslimska Brödraskapets Studieförbund hela 23 miljoner i årligt bidrag som främst används till undervisning i arabiska och Islam. Detta motverkar integration anser Magnus Ranstorp och Aje Carlbom. https://www.expressen.se/debatt/ar-fr-ens-medvetna-om-muslimska-brodraskapet/

  Gilla

 2. Janne skriver:

  Joakim Lamotte analyserar hur illa det har gått i Göteborg:

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Klippet visar en ömklig Ulf Kristersson som med svansen mellan benen fegt smyger förbi journalisterna på väg till Bilderbergmötet tillsammans med Sara Mazur som ingår i Wallenbergs stall.
  Han vet att det han gör är fel. Ändå går han på Bilderbergarnas möte som undergräver demokratin och bakom kulisserna drar upp globalisternas farliga strategi bakom ryggen på allmänheten. Vem har gett honom order?
  Är det Soros, Wallenberg eller Carl Bildt?

  Gilla

  • Att Moderaterna inte kraschat på en siffra under 4% är ett mycket stort mysterium. Det är kanske många moderater som utnyttjar Sveriges höga arbetslöshet och nya slavar svart tänker jag?

   Kanske de applåderar likt sovjeterna applåderade inför Stalin? I rädsla för att en kula ska komma inifrån? Han är ju faktiskt senior rådgivare för Bank of America, där George Soros var storägare.

   Kanske hoppas de applåderande psykopaterna på framtida positioner, eller fick de helt enkelt en hacka om de applåderae duktigt?

   Gilla

 4. […] Läs text från Lanestrand här. […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: