Politisk gängkriminalitet hotar demokratin

Det finns mycket konstigt som händer i vårt land i dag. Och under den gångna veckan har slagits ett nytt rekord som torde vara oslagbart.
Sex imamer som SÄPO anser som ytterst allvarliga hot mot rikets säkerhet släpps ur häktet och får återvända till sin uppviglande verksamhet i sina moskéer.
Inrikesminister Mikael Damberg slår närmast knut på sig själv för att förklara varför dessa farliga personer som sprider radikal islamism och bl a värvat soldater till IS inte utvisas..
Orsaken till frisläppandet påstås vara att de skulle utsättas för tortyr och förföljelse i sina hemländer. Men det är rent hyckleri. Vilket gammelmedia inte låtsas om. De är ju fria att resa till länder med extrem islamism som skulle ta emot den som kungar. De skulle hyllas som hjältar precis som när de återvände till sina anhängare i Sverige.
För att förstå varför imamerna inte utvisas får man gå till valresultatet i riksdagsvalet på de orter de sex inflytelserika imamerna sprider sina extrema idéer. Kanske var det just denna sextett som genom sitt inflytande gav Stefan Löfven drygt 70 procent av rösterna i s k utanförskapsområden.
Vilket möjliggjorde en regering som lägger fast en migrationspolitik som förstör vårt land. Jag vill införa ett nytt begrepp; politisk gängkriminalitet som gjorde det möjligt att helt i strid med valresultatet och löften i valrörelsen bilda en regering som går de till mötes som vill ta över vårt land.

Rune Lanestrand

6 Responses to Politisk gängkriminalitet hotar demokratin

 1. Janne A skriver:

  Reinfeldt är ju inte klok!

  ” Situationen som Danmarks gränskontroller mot Sverige frambringar är ”fullkomligt livsfarlig” och kommer ”bara skapa nya krig”. Det menar den förre moderatledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt.”

  Länk till videon:

  Gilla

 2. Janne skriver:

  Kände du mannen som blev knivhuggen häromdagen i Väne Ryr?

  Gillad av 1 person

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja det gör jag. Bor ett par tre kilometer härifrån. Ilskan är stor över dådet. De flesta känner varandra mer eller mindre i vår lilla socken och känner sorg med den drabbade familjen. Överallt smyger sig tjuvar och våldsmän sig in.

   Gillad av 1 person

 3. Thomas Åslin skriver:

  Enligt FN har en överenskommelse med imamernas länder att tortyr eller annan bestraffning inte kommer att ske då de återkommer till respektive land.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: