Klanledare avgjorde riksdagsvalet i Sverige

Det var pinsamt att se hur Stefan Löfven slingrade sig som en orm i Agenda. Och lät mer förvirrad än vanligt. Jag fick intryck av att han inte fått frågorna i förväg vilket tydligen annars är det vanliga inom public service som mest fungerar som filial till regeringens pressavdelning.
Programledare var Anders Holmberg, en av de få som inte är lika underdånig till regimen, som de flesta andra inom radio/tv.
Holmberg fick upprepa sin fråga, varför Sverige ligger i topp i Europa när det gäller sprängningar och dödsskjutningar, utan att få något riktigt svar. Löfven skyllde på arbetslösheten.
Löfven ville heller inte svara på frågan om den stora invandringen har någon betydelse för våldsutvecklingen. Efter att Holmberg upprepat frågan 4-5 gånger svarade han att den hade ingen betydelse. I Dagens eko upprepade han i dag detta hyckleri och skyllde på en dåligt rustad polis.
Är Löfven så dum som han framstod i Agenda är vårt land verkligen illa ute. Då kan jag inte se någon förbättring under den här mandatperioden om inte Jök-regeringen med s,v,c och lib spricker.
Man kan undra om socialdemokraterna, vänstern och miljöpartiet verkligen vill ha bort särskilt utsatta områden som bildats p g a den orimligt stora invandringen på mycket kort tid.
För i dessa områden fick Stefan Löfven i riksdagsvalet 75 procent av rösterna. Och utan dem hade han inte kunnat bilda sin märkliga regering som inte motsvarar valresultatet.
Konstigt att Löfvens uppgörelse med imamerna om röster mot bidrag och ökad invandring inte blir föremål för en utredning. Troligen omfattade denna odemokratiska uppgörelse även de sex mäktiga imamer som får stanna trots att Säpo klassat dem som hot mot rikets säkerhet.
Politiska, ohederliga uppgörelser med olika klanledare av det här slaget torde stå i strid med vallagen. De utgör ett allvarligt hot mot fria val och demokratin.

Rune Lanestrand

One Response to Klanledare avgjorde riksdagsvalet i Sverige

 1. Områdena är sannolikt även drabbade av arbetslöshet som förstärker känslan av utanförskap, ökar kriminalitet och stärker sekterism.

  De som då höjer pensionsåldern, importerar IS-imamer och inte sänker arbetstiden hjälper inte till att skapa rätt attityd eller jobb för ungdomar. Det är viktigt att rösta rätt för annars skapar man exakt det problem som man gnäller på.

  Det är synd att folk inte kan viktiga saker i rätt ordning.

  1. Rösta på partier som tar oss ut ur EU och ger oss riktig demokrati, samt stoppa migrationen, samt avvisa icke-barn icke-flyktingar och utländska brottslingar, samt införa sekularism.

  2. Sänka arbetslösheten från 7% till 2% och återställa jämlikheten till en rättvis nivå, genom sänkt pensionsålder och sänkt arbetstid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: