Iraks försvarsminister Najah al-Shammari får socialbidrag från Sverige

Vad har Sverige blivit för land när Iraks försvarsminister och hans familj uppbär bidrag från Försäkringskassan. I ansökan om bidrag har de under falska namn uppgett att de saknar förvärvsinkomst och att de lever på socialbidrag.
Nu börjar det bli helt galet. En skandal utan dess like. Sverige betalar alltså ut bidrag till minister Najah al-Shammari som nu anses skyldig till blodbad i samband med demonstrationerna mot den genomkorrupta regimen i Irak där 350 dödats. En förundersökning om brott mot lagen om folkmord och krigsförbrytelser mot den svenske medborgaren Shammari har också inletts.
Hur mycket av våra skattemedel skickas utomlands till folk med flera identiteter och dubbla medborgarskap kan man undra. Samtidigt som 8 av 10 kommuner i Sverige tvingas spara på de svagaste i samhället bl a därför att de ställt upp och tagit emot fler flyktingar än de kan klara av. I lilla Bengtsfors kommun 25 miljoner.
Enligt skatteverket har nästan hälften av alla asylsökande registrerat olika personuppgifter hos olika myndigheter.
Till exempel avslöjades att terroristen Akilov, som uppehöll sig illegalt i Sverige, använt mer än en identitet. Det verkar vara noll koll trots att det framgår allt tydligare att det är inte bara drabbade som söker asyl i Sverige utan också förövarna. De som kan ha begått allvarliga krigsbrott.
Ibland undrar jag om vår land blivit någon form av en fristad för grovt kriminella och terrorister där de kan leva på bidrag och i lugn och ro planera för kommande terrorbrott. Vi har sett att terrorister haft sin bas i Stockholm som planerat och varit inblandade i hemska terrordåd både i Bryssel och Paris.

Rune Lanestrand

5 Responses to Iraks försvarsminister Najah al-Shammari får socialbidrag från Sverige

 1. Rune Lanestrand skriver:

  I en intern promemoria som partisekreteraren lämnade vid fredagens möte med socialdemokraternas partistyrelsen står det så här.
  -”Pessimismen bland väljarna inför landets utveckling är rekordhög.
  Det finns fortfarande stora frågetecken bland väljarna när det gäller vår förmåga att hålla kursen i migrations- och integrationspolitiken, och en ilska mot den politik vi fört. Och förtroendet, för att vi kan leverera det som förväntas, framför allt när det gäller sjukvården och pensionerna, har minskat kraftigt.”

  Gilla

 2. […] publicerad på Rune Lanestrands blogg: Vad har Sverige blivit för land när Iraks försvarsminister och hans familj uppbär bidrag från […]

  Gilla

 3. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Ja det är närmast obegripligt hur vårt land på så kort tid har hamnat i en sådan utförsbacke.

  Gilla

 5. Chrster Aronsson skriver:

  Man undrar bara hur detta kan – vara möjligt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: