Terrorn slog till på Östermalm i natt

Terrorn mot Sverige fortsätter med två sprängningar, i Uppsala och i Stockholm.
Den senare på förnäma Östermalm i området Gärdet inte långt från Tv-huset. En svt-reporter finns bland de som evakuerats i flerfamiljshuset.
Nu heter det, med ett mildare uttryck, explosion i stället för sprängning.Trots att sprängningen hördes kilometervis.
I Agenda i går kväll samlades partisekreterarna för de partier som står bakom den impopulära Januariöverenskommelsen som bara 18 procent av svenska folket tycker är bra. Partiledarna själva vägrade ställa upp.
Varför JÖK är så impopulärt har säkert sin grund i att den bildades bara för att regeringen skulle kunna fortsätta med sin misslyckade politik. Och att miljöpartiet i förhållande till sin storlek har fått så stort inflytande på just invandringspolitiken.
Knappt hade lamporna släckts efter intervjun i tv-huset förrän sprängladdningen detonerade i närheten. Men frågor om den ökade otryggheten och de ständiga sprängattentaten behövde de fyra partisekreterarna inte besväras av.
Programledare Anna Hedenmo tycktes anse frågan om varför de fyra partiledarna Stefan Löfven, Isabella Lövin, Annie Lööf och Nyamko Sabuni inte har setts tillsammans på bild en enda gång sedan de träffade den oheliga Januariöverenskommelsen var viktigast. Det vanliga sätter för public service att förvilla.
Svaret på den frågan är väl enkel. Har de fyra minsta skam i kroppen skäms de över att de bröt med sin främsta vallöften och att Januariöverenskommelsen är politiskt och ekonomiskt fullkomligt misslyckad. Och därför inte vill framträda tillsammans.

Rune Lanestrand

4 Responses to Terrorn slog till på Östermalm i natt

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Terrorattentatet på Östermalm väcte ingen debatt i årets första partiledardebatt i riksdagen. Makthavarna fortsätter låtsas som sprängningarna inte är något stort problem.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  I detta sorgliga och farliga läge ligger Sverige ”före” övriga länder i Europa medan vår utrikes- och försvarsminister är fullt upptagna med att lossas kunna lösa konflikten mellan USA och Iran i Mellanöstern. När de inte ens kan skapa säkerhet och stoppa terrorn i det egna landet.

  Gilla

 3. Dennis skriver:

  Det är George Soros som styr dem och dom låter sig också styras av honom…
  Kanske vill dom inte detta egentligen men avtal har väl tecknats på Bilderbergar-mötena.

  Ganska uppenbart och självklart inget som kommer gå att bevisa

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: