Fredrik Reinfeldt och hans gelikar bär ansvaret för ungdomsrånen

Aldrig hade jag kunnat föreställa mig det som i dag sker på gator och torg. Att våra barn och ungdomar rånas, misshandlas och förnedras av andra barn och ungdomar och får sin liv förstörda.
Sorgen och vreden över dessa vidrigheter är så stor att det är svårt att ta in och skriva om. Polischefen i Stockholm Karin Götblad slår fast att dessa brott begås av invandrargäng. Det gör inte saken bättre. Förövarnas liv är på något sätt redan förstörda.
Vad kan göras? Det kan inte få vara så att barn och ungdomar ska behöva vara rädda när de vistas ute i offentliga miljöer. På väg till skolan eller på fritiden.
Frågan kanske ska riktas till Fredrik Reinfeldt som skulle göra Sverige till en humanitär stormakt. I dag reser han runt i världen och för ett arvode på 100 000 kronor berättar för statschefer och höga makthavare i andra länder hur välsignat det är med stor invandring.
För sin undergrävande verksamhet där han bl a också hjälper kinesiska bolag att köpa upp företag i Sverige kunde han ur sitt bolag ta ut 17 miljoner i fjol. Samtidigt som den förödande migrationspolitik som Reinfeldt startade för att få billig arbetskraft, skapa en ny underklass och skära ner på välfärden är huvudorsaken till dagens situation. Olika regeringar har sedan på det grövsta fortsatt missköta detta sociala experiment. Dags för dessa politiker att stå upp och inte försöka smita undan sitt ansvar.

Rune Lanestrand

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

What do you want to do ?

New mailCopy

5 Responses to Fredrik Reinfeldt och hans gelikar bär ansvaret för ungdomsrånen

 1. Marita Hansson skriver:

  Ja, återinför tjänstemanna ansvaret , o så behöver vi inte så många politiker i vår riksdag!h

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Krismedvetandet är noll och katastrofsiffrorna förklaras med att ”det kostar att ta ansvar”.
  Hur länge ska Socialdemokraterna ha kvar en ledning som inte alls verkar vara i kontakt med verkligheten eller sitt partis ideologiska rötter? skriver statsvetaren Mike Enocksson (S) i expr..

  Gilla

 3. Kristina Magnusson skriver:

  Det är värt notera att här gör Fredrik Reinfeldt och mer måttfulla
  krafter (med parlamentariska mått mätt) gemensam sak. Säg den miljöpartist, vänsterpartist, centerpartist, socialdemokrat och liberal (i respektive partis toppskikt och längre ner) som inte i många år propagerat för (och i ev. regeringsposition verkställt) ökad invandring utan att samtidigt se till att landet står rustat med bostäder, sjukvård, skolor och jobb – kort sagt en framtid för alla och envar.

  Eventuell opposition har mötts och möts fortfarande med tillmälen om rasism. Den som till äventyrs vill slå ett slag för värdet i vårt land som nation blir misstänkliggjord, rentav kallad fascist.

  Se här hur många inom ”vänstern” och s.k. ”progressiva” krafter i dessa avseenden agerar hjälpgumma åt ytterst reaktionära och mörka högerkrafter – ofta i övertygelsen att de står för det goda!

  Gilla

 4. Ulla skriver:

  Reinfeldt och hans gelikar kommer aldrig att stå upp för sina handlingar – ett återinförande av tjänstemannaansvaret (som också ska gälla retroaktivt) måste till för att dessa landsförstörare ska ställas till svars.

  Gilla

 5. […] via Fredrik Reinfeldt och hans gelikar bär ansvaret för ungdomsrånen — Rune Lanestrands blogg […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: