Folkhälsomyndigheten är inte trovärdig

Vad ska man tro?
I dag intervjuar Expressen den erfarne smittskyddsläkaren, professor Johan Giesecke som är rådgivare till WHO. Han anser att man kan på krogen om man är frisk och att coronan inte är värre än tidigare influensaepidemier. Men att gamla och sjuka ska skyddas.
Gieseckes åsikter går egentligen stick i stäv med de förvirrade budskap som kommer från statsepidemiolog Anders Tegnell och hans stab på Folkhälsomyndigheten, FHM.
Tegnell sa i en tv-debatt när han blev trängd, – att egentligen vet vi ingenting. Kanske det sannaste han sagt sedan coronan bröt ut.
I går påstod han att 90 procent av de som drabbats av coronaviruset och vårdas på intensiven är äldre än 70 år. En undersökning visar att det bara är hälften.
Varför han ljuger om detta är fullkomligt obegripligt som så mycket annat han vårdslöst hasplar ur sig. Vi vill kunna lita på våra myndigheter. Jag litar inte alls på FHM.
https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/jag-har-aldrig-varit-sjuk-pa-det-har-sattet/?fbclid=IwAR3BNjcjYITJNbhqQgR_A_p2GDN7cBSSxZtEGxWbFyPDnMDyqs89QMdC7uY

Rune Lanestrand

What do you want to do ?

New mailCopy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: