Stefan Löfven är farligare än coronavirus

Riksdagen, har i enlighet med grundlagen vid krisläge, ändrat så att den kan fatta beslut med 55 ledamöter vilket borgar för snabba beslut som rör covid- 19 vilket gör regeringens begäran om mer makt helt onödig.
Löfvens begäran att få gå förbi riksdagen visar bara hans omättliga makthunger och har ytterligare förstärkt min misstro mot den mannens pålitlighet när det gäller att slå vakt om demokratin.
Min misstänksamhet mot Löfven väcktes vid hans första intervju i Agenda när han 2012 valts till partiordförande.
Ett utdrag ur
min kommentar då:
”Stefan Löfven med sin ytlighet skrämmer mig när han så aningslöst uttalar sig om att den riskabla och farliga kärnkraften är bra för miljön. Så lättvindigt, utan debatt i partiet går Alliansen till mötes och skickar iväg 100 miljarder för att rädda europakten. Eller att han är stolt över den svenska vapenexporten som dödar och lemlästar runt om i världen. Och som aldrig varit så omfattande som nu.
Löfven dåliga omdöme kom också till uttryck när han ansåg att oligarken Vladimir Antonov som nu är efterlyst i hela Europa, misstänkt för storskalig förskingring och förfalskning av dokument, skulle vara en lämplig köpare av SAAB. Tur han inte var statsminister då”.
Och nu är han statsminister och höjs till skyarna av public service och alla övriga mot makten servila medier.  Det känns verkligen inte tryggt!

Rune Lanestrand

One Response to Stefan Löfven är farligare än coronavirus

  1. Att vara efterlyst betyder inte att man är skyldig. Flera av USA:s presidenter är skyldiga till flertalet olagliga krigsförbrytelser och massmord, men är ändå inte efterlysta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: