Trumphatarna Reinfeldt och Sahlin svärtar ner Trump i svt

svt slog nytt rekord när det gäller ensidig rapportering om och från USA när man plockade fram både Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt för att ge syn syn på nattens debatt mellan Trump och Biden. Båda Bidenanhäbgare och lika avskydda i Sverige som de tycks hata Trump.

TV4 vill inte vara sämre i sin fredagspanel, med tidigare vd för Sveriges Television, Eva Hamilton som vanligt frossadne i sitt förakt för Trump. Oavsett vad man tycker om de båda kandidaterna så kan man kräva minsta lilla oberoende journalistisk i de stora medierna.

En viktig fråga som Trump driver som knappast uppmärksammas är hans mer fredliga utrikespolitik där han tar hem amerikanska trupper och medlar i konflikter. I nattens debatt sa han att han vill inte längre att USA ska skicka soldater och starta krig för att kunna exploatera andra länders olje- och energitillgångar. Vi har till tillräkligt med energi själva sa Trump.

Glädjande budskap runt om i världen som i mer än ett halvsekel har drabbats av USA:s interventioner och skoningslösa krigföring som dödat miljoner och skapat enorma flyktingströmmar.Medan Biden kritiserade Trump för att inte ta itu med Putin vilket i klartext betyder krig med Ryssland vilket blir förödande också för vårt land.

När Clinton och Obama var presidenter ökade USA:s krigföring.

Rune Lanestrand

4 Responses to Trumphatarna Reinfeldt och Sahlin svärtar ner Trump i svt

 1. Lars W skriver:

  Trump räknar kallt med att USA genom sina sanktioner och eventuella militära aktioner mot Venezuela ska få tillgång till världens största oljereserver. https://www.visualcapitalist.com/wp-content/uploads/2019/03/oil-reserves-country-share.jpg

  Gilla

 2. Lars W skriver:

  Varför bojkottar Trump Venezuela?

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  I tv 4 uppträder clownen Marcus Oscarsson som kampanjledare för Biden.

  Gilla

 4. Gunnar Eriksson skriver:

  Hökar och duvor ! Från tid till annan tycks imperiet USA ha presidenter som antingen likt hökar ockuperar andras territorier eller har presidenter som är mer fredsinriktade. Vi får hoppas att Trump verkligen är mer typ fredsduva.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: