Tegnell och professorerna var helt ovetande om Covid 19

Offentlig

De uttalade sig omedelbart tvärsäkert och myndigt om den kommande pandemin fast de kunde ingenting om covid 19. Varken Anders Tegnell, professor Johan Carlson eller professor emeritus Johan Giesecke. Den senare som fick 1 miljon för att stötta Tegnell. Alla övriga professor och experter som gjorde tvärsäkra uttalande visste lika lite. Det vore klädsamt om de unisont erkände det i dag.

Det värsta är att de vet fortfarande ingenting säkert vilket förklarar alla förvirrade och motsägelsefulla råd. Det gör de inte heller när de propagerar för hur ofarligt Astra Zeneca är.

Citat ”Det finns nog inget som skadat förtroendet för Folkhälsomyndigheten och ansvariga politikerna så mycket som att så många smittas och dör inom äldrevården.Att det är så har varit känt i veckor men först nu har media rapporterat om den katastrofala situation som råder på äldreboende, inom hemtjänsten och på LSS-boende. Sanningen gick inte längre att tiga ihjäl.
De som man sagt skulle skyddas mest genom total isolering där har personalen inte ens haft tillgång till den mest elementära utrustning som visir, munskydd eller långärmade skyddsrockar.Ilskan växer mot denna oerhörda nonchalans när man får höra att chefer på äldreboende ber de anställda att inte testa sig. För då kan det visa sig att du är smittad och inte kan jobba.I en annan intervju får vi höra en föreståndare som tar undan skyddsutrustning med den motiveringen att ”vi måste spara den tills vi har större behov för dem Allt fler frågar sig om ättestupan inom äldrevården var planerad. Det kan väl ändå inte vara möjligt. Men hur kunde det bli så här?” Slut citat

Skrev den citerade texten för precis ett år sedan. Och nu fortsätter politiker och FHM på samma spår när de sköraste ska ges det mest ifrågasatta vaccinet – Astra ZenecaVaxzervia.

Rune Lanestrand

8 Responses to Tegnell och professorerna var helt ovetande om Covid 19

 1. S Eriksson skriver:

  Klokt och förståndigt skrivet.

  Gillad av 1 person

 2. Lars W skriver:

  Astra Z är inte det farligaste. mRNA, d v s Pfizer och Moderna är de farligaste. Men effekterna kommer senare https://www.youtube.com/watch?v=F2lWLYgdSJ0

  Gillad av 1 person

  • Rune Lanestrand skriver:

   Skulle det vara för att AZ inte är en GMO-produkt? Om det är så. Hur kunde den då tas fram så fort utan genmanipulering.

   Gillad av 1 person

 3. Kristina Magnusson skriver:

  Allt som sker är nedslående till tusen.

  Inte ett ord heller om hur man själv kan stärka sitt immunförsvar och att det t.ex. finns medicin med god återhämtningseffekt (malariamedel som ej går få tag på i Sverige) om man skulle bli sjuk. Lars Bern t.ex. talar om det på alternativa medier.

  Gillad av 1 person

 4. Anders Karlsson skriver:

  Exakt, bra skrivet!!!

  Gillad av 1 person

 5. Klas Backlund skriver:

  https://www.bitchute.com/video/NZU2pSlZiI5M/

  Skickat från min iPad

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: