Tankar kring att vaccinera barn mot Covid19.

Covid19 är en svår etisk, för att inte säga omöjlig, fråga för föräldrar att ta ställning till. Inte minst när man sett narkolepsi förstöra resten av livet för de unga som drabbades av sprutan mot svininfluensan. Vad ska man tro på när det visar sig att virusprofessorer, som har miljonlöner, inte kan mer än gemene man.
I dag precis som då avsvor sig läkemedelsindustrin allt ansvar för biverkningar och lägger ansvaret på staten som inte tog sitt fulla ansvar utan försökte komma undan så långt det gick. Läkemedelsindustrin tar biljonerna men inget ansvar. Obegripligt att våra folkvalda går med på det.
Så här kommenterade Läkemedelverket, som godkänt Pandemrix som helt riskfritt, efter att svininfluensan var över: ”Vaccinationen med Pandemrix mot svininfluensan 2009–2010 bidrog till en ökad risk för narkolepsi hos barn och unga vuxna. Narkolepsi är en autoimmun sjukdom som personer med vissa genetiska förutsättningar löper risk att drabbas av. Det är fortfarande inte klarlagt vad i vaccinet som orsakade en ökad risk för narkolepsi”.

Det förekommer praktiskt taget ingen kritisk forskning eller granskande reportage om följdverkningar. Den snäva krets som får komma till tals i den förhärskande pk-median är på olika sätt knutna till läkemedelsindustrin och deras forskning med främsta intresse av att tjäna pengar.

När Norges statsminister Erna Solberg slår fast att vi måste vaccinera barnen för att de inte ska smitta den övriga befolkningen känns det riktigt obehagligt. Barnen ska inte vaccineras för deras egen skull utan för oss vuxna. Kan det bli mer cyniskt. Inte nog med att vi efterlämnar en värld med andra stora problem för våra efterkommande att lösa. Nu ska barnen som inte kan föra sin talan också ställa upp för oss på något som ingen vet vad det för med sig.

Det har visat sig att barn och unga som fått Covid19 i de allra flesta fall fått lindriga symtom då de redan vid födseln har ett bra immunförsvar. Förra chefen för Folkhälsan statsepidemiolog Annika Linde (Tegnells företrädare) svarade i en intervju på frågan om hon själv vaccinerat sig mot svininfluensan? Svaret blev helt överraskande nej. På reporterns följdfråga varför svarade Linde att hon aldrig tagit någon influensaspruta då hon inte ville förstöra sitt immunförsvar. Men i tv-rutan uppmanade hon ständigt folk att vaccinera sig.

Vad som inte alls diskuteras och som alla virologer torde känna till är att immunförsvaret går i vila när vaccinet tar över ”försvaret”. Det har främst framgått av det stora missbruket av antibiotika som lett till att det egna immunförsvaret i många fall förstörts.

Jag lider med de föräldrar som ska ta ställning till rådet att låta vaccinera sina barn från 12 års ålder med ett vaccin, avsett för vuxna, som hastats fram och har nödgodkänts i läkemedelsindustrins kapplöpning att komma först. Är dessutom framtaget med genteknik,RNA med helt okända långsiktiga risker. I USA där barn ända ner till tre års ålder vaccineras mot c19 är det i dessa tider naturligtvis ännu svårare att vara föräldrar.

Rune Lanestrand

5 Responses to Tankar kring att vaccinera barn mot Covid19.

 1. Narkolepsi är en allvarlig biverkan, men ändå inte döden.

  Vi har tidigt förstått att vaccinet inte är säkert för ett stort antal människor, särskilt de yngre som inte är hotade av själva viruset. Vissa länder har övergett användningen av några av vaccinerna på grund av blodproppar. Till exempel har den danska hälsomyndigheten slopat användningen av vacciner från Johnson & Johnson och AstraZeneca på grund av deras koppling till blodproppar. https://www.globalresearch.ca/denmark-ditches-jj-covid-vaccine-says-benefits-do-not-outweigh-risk-blood-clots/5744314

  Hälsomyndigheter utfärdar nya varningar på grund av hjärtinflammationsproblem och Guillain-Barre-autoimmuna sjukdomar. https://www.globalresearch.ca/fda-add-warning-jj-vaccine-serious-rare-autoimmune-disorder/5749999

  https://www.axios.com/jj-vaccine-fda-warning-guillain-barre-408bb913-1d78-4096-acdc-7114186c0d75.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_axiosvitals&stream=top

  Framstående forskare kräver ett stopp för Covid-vaccination. https://www.globalresearch.ca/halt-covid-vaccine-prominent-scientist-tells-cdc/5744828

  Det är viktigt att förstå att eftersom alla vacciner är baserade på samma mRNA-teknik så har de alla samma problem. De medicinska byråkraterna har ännu inte erkänt detta, men detta är ett faktum.

  Gillad av 1 person

 2. Tobbe Samuelsson skriver:

  Nä jag tycker det är lätt att vara förälder i detta läge. Själv har jag en 12-åring och han vill inte vaccinera sig om det blir rekommenderat av staten. Så det är hans kropp och han får välja själv. Nu är ju detta inte aktuellt då det inte rekommenderas att 12-åringar ska vaccinera sig.Jag själv är fullvaccinerad och är nöjd med det, jag anser att alla ska få välja själva om de ska vaccinera sig eller inte men att alla får själva stå för konsekvensen för sitt val!

  Gillad av 1 person

  • Rune Lanestrand skriver:

   Förståndig son du har. Helt rätt var och ska själv bestämma. I motsats till i Norge och flera andra länder har vi ännu inga rekommendationer om vaccinering från 12 år. Men enskilda experter föreslår det. Gäller att mota Olle i grind.

   Gillad av 1 person

 3. […] Source: Tankar kring att vaccinera barn mot Covid19. […]

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: