Medicinskt övergrepp att vaccinera barn mot covid-19

Stor besvikelse över att Folkhälsomyndigheten/regeringen med oppositionens tysta medgivande öppnar upp för vaccinering av barn ner till 12 års ålder. -Det är för barnens bästa säger statsminister Stefan Löfven. Hans kollega i Norge Erna Solberg är mera frank när hon säger att barnen ska vaccineras för att inte smitta vuxna. Hon vet tydligen inte ens att vaccinerade också smittar.
Trycket från läkemedelsindustrins lobbyister och statsmedia, som helhjärtat och aningslöst propagerat för vaccinering av barn, blev tydligen för svår att stå emot. Detta trots att Anders Tegnell två dagar tidigare sagt att fördelarna med att vaccinerna så unga inte uppväger riskerna. Och FHM:s generaldirektör Johan Carlsson står och mumlar och tycks inte veta varken ut eller in.
Storbritannien har stoppa vaccinering av barn ner till 12 åra ålder med samma motivering som Tegnell; att riskerna överväger fördelarna. När myndigheter och politiker är så osäkra om vaccineringen av barn, hur ska då föräldrarna till en en tolvåring kunna fatta ett så allvarligt beslut. Eller är det så illa att tolvåringen själva får bestämma om vaccinering utan föräldrarna tillstånd. Det är svårt att få full klarhet i den frågan.

Rune Lanestrand

One Response to Medicinskt övergrepp att vaccinera barn mot covid-19

  1. Lars W skriver:

    Det har talats om ”vaccinering” av barn ner till 3 års ålder. Vad får den galna mänskligheten i vår tid att offra våra barn i den falska förhoppningen att de kan rädda sina egna liv?

    Jag hade en diskussion på puben med ”vaccinerade” för några veckor sedan. Samtalet kom in på vaccin. ”Jag tar inge sprutor” sa jag. Jag följde upp med ”De säger att vi som inte tar dessa sprutor är egoister när det i själva verket är tvärtom” ”Skitsnack!” genmälde en äldre herre.

    Varför är ”fullvaccinerade” rädda för ovaccinerade? Varför ska de ”fullvaccinerade” ta en tredje spruta? Och sedan en fjärde, femte etc?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: