Magdalena Andersson, dra tillbaka ansökan om medlemskapet i NATO

så vi slipper se hur du dag efter dag, bli allt blekare och flackar med blicken när du mals ned i stormakternas vidriga maktspel.

Då slipper du krama president Biden och lämna ut kurder vilket skapar ännu större problem när president Ordegan drar åt tumskruvarna.

Då slipper du skicka svenska pojkar att kriga och dö i NATO:s många förödande krig runt om i världen, även i länder som inte är med i NATO.

Då kan Du få tid att ägna dig åt att stoppa gängkrigen och dödsskjutningarna i vårt eget land som är de högsta i Europa.

Då kan du med stolthet återupprätta Sverige som ett alliansfritt land som kan bidra till avspänning genom diplomati, samtal och förhandlingar i stället för att satsa på militär upprustning inom krigsalliansen NATO som kan leda till ett nytt världskrig.

Jag utgår från att du vill se en annan utveckling än den vi nu är inne i. Då får du själv ta taktpinnen göra dig av med din närmaste rådgivare, statssekreterare Oscar Stenström med ansvar för utrikes frågor och säkerhetspolitisk rådgivare i statsrådsberedningen.

Stenström, fick du i famnen av Mikael Damberg, som varit hans statssekreterare. I den egenskapen bröt Stenström och Damberg med en helig svensk princip att inte sälja vapen till diktaturen Saudiearabien.

Stenström tog med sig Jacob Wallenberg, och SAAB-representanter till Saudiearabien för att sälja SAAB 37 Viggen. I Aftonbladet försvarar sig Stenström med att -Statsminister Stefan Löfven är inte med på resan. Men han menar att exportfrämjande åtgärder är viktiga, bland annat för att skapa fler jobb i Sverige.

-Det är viktigt att vara över hela världen och se till att svenska produkter kan exporteras, säger den fullkomligt skrupelfrie Oscar Stenström som även varit utrikespolitisk rådgivare åt Stefan Löfven.
Rune Lanestrand
Krigsplacerad 20 år i Beredskapsnämnden för psykologiskt försvar

5 Responses to Magdalena Andersson, dra tillbaka ansökan om medlemskapet i NATO

 1. Peter Jansson skriver:

  Helt vansinnigt det som pågår men vapenindustrin är nöjd, frågan är om vi i Sverige kommer vara säkra efter alla dessa vapen som väst gett nu till Ukraina. Förr eller senare dyker det upp i landet med mest skjutningar dvs Sverige!

  ”Oro för att gängen i Sverige ska få vapen från Ukraina”
  ”Hög risk att flöden av illegala vapen kommer in i Sverige.”

  Gilla

  • Gunnar Eriksson skriver:

   Cracy ! She is cracy ! Even if a man in same position , with same agenda , he is cracy ! Stop membership !

   Den tis 7 juni 2022 kl 09:51 skrev Rune Lanestrands blogg < comment-reply@wordpress.com>:

   Peter Jansson commented: ”Helt vansinnigt det som pågår men vapenindustrin > är nöjd, frågan är om vi i Sverige kommer vara säkra efter alla dessa vapen > som väst gett nu till Ukraina. Förr eller senare dyker det upp i landet med > mest skjutningar dvs Sverige! ”Oro för att gängen i” >

   Gilla

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg.

  Gillad av 1 person

 3. Gunnar Eriksson skriver:

  Vår politiska elit ( ? ) är så självupptagna in i den externa /extrema globalismen , så de har inte TID att hörsamma inrikes problematik vad gäller massinvandringskritik , instabilitet i elnätet, fattigpensionärer , biverkningar av vacciner , rysshat , ökad kriminalitet och att svärmor ska ha makt över sin dotters man .

  Gilla

 4. Gunnar Eriksson skriver:

  Det finns ingen politisk överhet som lyssnar på en arbetare eller bönder . Men visst ska vi på olika sätt göra motstånd — allt annat vore defaitismen !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: