Terrorn frodas i globalismens spår

Det går knappast att finna ord för den avsky en känner över terrorattentatet i Christchurch i Nya Zeeland. Lika hänsynslöst och hatiskt som islamisten Rakhmat Akilovs terrorattentat på Drottninggatan i Stockholm 2017. Närmast ofattbart att det finns någon som kan göra så mot helt oskyldiga människor.
Sorgen över dådet blir inte mindre av att terrorristen Brenton Tarrant, säger sig ha blivit inspirerad av terrorattentatet i Stockholm. Det skulle också vara en hämnd för 11-åriga Ebba som dödades på Kungsgatan.
Hur kunde det gå så fel. Att den av Fredrik Reinfeldt utnämnda Humanitära stormakten Sverige i stället för att sprida humanism inspirerat till ett terrordåd på Nya Zeeland som länge har betraktats som ett säkert land precis som Sverige var innan den okontrollerade massinvandringen.
Tala om total brist på politisk självinsikt när statsminister Stefan Löfven (s) erbjuder Nya Zeeland hjälp efter fredagens fascistiska terrorattack. Detta tror dock inte Ebba Åkerlunds pappa, att Nya Zeeland är intresserat av. Det tror inte jag heller.
Den politiska eliten förstår inte eller vill inte inse att Sverige som migrationsland används som avskräckande exempel i hela världen.
Bristen på insikt och självkritik underströks ytterligare av inrikesminister Mikael Damberg när han i en tv-intervju i dag påstår att bilden av Sverige utomlands är oförändrat mycket bra. För det har Svenska institutet tagit reda på säger Damberg. Det bör då påpekas att SI är i likhet med BRÅ, Brottsförebyggande rådet två av statsmaktens främsta progagandamyndigheter.
På sin facebooksida skriver Stefan Åkerlund. ”Skall bli spännande att se hur Nya Zeeland tar hand om terroroffren om man väljer Sveriges modell och bara postar ett brev, med texten ´beklagar sorgen’ här har du 60.000 kr ring inte oss. Löfven vill bistå Nya Zeeland, har aldrig hört något mer förolämpande, jag tror inget land i Världen vill ha hjälp av Sverige att ta hand om terroroffer. Börja sopa framför egen dörr först.”
Efter att Nya Zeeland under tre mandatperioder styrts av det borgerliga Nationalistpartiet blev det maktskifte hösten 2017. Labour (s) gick framåt i parlamentsvalet i september, även om Nationalistpartiet förblev störst. Med stöd av globalistpartiet De Gröna (mp) och några småpartiet kunde Labourledaren Jacinda Ardern samla tillräckligt med mandat för att bilda en koalitionsregering. Premiärminister Ardern har nyligen uttalat att Ny Zeeland ska öka invandringen. Mp trycker väl på där också på samma sätt som man gjort i Sverige tillsammans med vänsterpartiet och centerpartiet.

Rune Lanestrand

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: