Breiviks koppling till Frimurarna?

Frimureriet har för mig alltid framstått som något unket, obehagligt politiskt och odemokratiskt långt ut på högerkanten. Därför var det ingen överraskning när det framkom att Anders Behring Breivik är medlem i Frimurarna.
Att han varit medlem i Fremskrittspartiet är bra kartlagt men vad han haft för sig i den förnäma Johannes-logen St. Olaus T D Tre Söiler är det av någon outgrundlig anledning väldigt tyst om.
Oslos överklass tycks i varje ha trivts bra med Breivik. Inte förrän hans hemska dåd blev känt uteslöts han.
Min förhoppning är att medier och bloggare med resurser inte bara kartlägger Anders Behring Breiviks aktiviteter inom Frimurarna utan också denna enormt inflytelserika ordens kopplingar till andra odemokratiska, mäktiga folkföraktande sammanslutningar som t ex Bilderbergarna.
Endast en svensk politiker är, så vitt jag vet, ständig deltagare på Bilderberggruppens hemliga möten: Carl Bildt
Rune Lanestrand
expr dn gp expr svd dn expr expr svd svt svd gp ab expr svd dn dn svt

12 Responses to Breiviks koppling till Frimurarna?

 1. castoropollux skriver:

  Alla medaljerna och utstyrseln får sin förklaring. Människor som söker status och ser ut som julgranar tenderar nog att uppfylla andras önskningar och glömma sin mänsklighet….

  Gilla

 2. ingeborg skriver:

  Beträffande Roosevelt så var det intressanta just det han skrev om den osynliga regeringen, något som det spekuleras i än idag om att det är några bakom det som sker och att allt är bara ett spel för gallerierna. Beträffande Kennedy så finns det idag en person i Amerika, Ron Paul, som i många år har hävdat att Federal Reserve inte skall innehas av ett antal bankirer som nu lär vara fallet.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Federal Reserve som ska vara USA:s riksbank är privatägd och således i högsta grad jävig och styrd av de största bankerna. Nordegren i P1 fick den frågan häromdagen. Som den överhetens tjänare Thomas Nordegren är låtsas han som han inte kände till att Federal Reserve är privatägd.
   Nordegren har också försökt att i P1 återupprätta George Bush dåliga rykte. Överhuvudtaget har Ekot och eftermiddagsprogrammen i P1 blivit alltmer inställsamma till överheten.

   Gilla

 3. smabrukartanten skriver:

  Att det finns ett för de flesta dolt styresskick världen över är jag övertygad om! Dessa personer måste vara de mest oempatiska psykopater som finns! Riktiga roffare som bara ser till sitt eget. De måste ha den värsta formen av storhetsvansinne. Om någon som t ex Breivik hamnar utanför ramarna så får han klara sig själv. Men om någon riktig höjdare gör bort sig så skyddas han fullt ut av sina egna, oavsett vad han har gjort.
  Många viftar bort detta som konspirationsteorier men verkligheten är som bekant ofta värre än dikten! Jag tycker tvärtom att det är naivt att tro att det bara är det öppna samhället som existerar.

  Gilla

 4. Ingeborg skriver:

  I Svenska Dagbladet den 4 augusti kunde man läsa om den amerikanske presidenten Theodore Roosevelt och hans självbiografi och att den är väl värd att läsas igen. Så här skriver man bl.a.

  ”KARISMATISK LEDARE. President Theodore Roosevelts politiska memoarer från 1913 är inte bara en litterär klassiker utan ger också en skarp analys av de kärnproblem som USA brottas med även i dag.”

  Så här sade bl.a. Roosevelt:
  ”Bakom den synliga, officiella regeringen finns det en dold regering som varken har lojalitet eller ansvar i förhållande till folket. Att krossa denna osynliga regering och spränga den oheliga alliansen mellan korrupta affärsintressen och korrupta politiska intressen är den viktigaste uppgiften för en riktig statsman.”

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Theodore_Roosevelt

  http://www.svd.se/kultur/understrecket/roosevelts-sjalvbiografi-standigt-aktuell_6366824.svd

  Gilla

  • ABA skriver:

   Theodore Roosevelt måste ha glömt att nämna i sina memoarer att han grundade the National Monetary Comission under sin tid som president vilken banade vägen för bankerna att roffa åt sig det amerikanska folkets guldreserv 1913 under Wilsons lobbade mandatperiod.

   Han lade grunden till det penninglösa system vi ser idag genom denna kommision i min mening. Med den insikt han påstår sig ha vilket han också skriver om i sina memoarer borde han också ha kunnat se vad han lade grunden.

   Kanske vågade han inte opponera sig emot dåtidens lobbyister.

   En som gjorde det; JFK blev mördad kort efter att han genomdrivit Executive Order 11110 1963 som hade tagit makten från de banksters som styr idag.

   ( Av någon anledning kom mitt svar under fel inlägg )

   Gilla

 5. Dine Malmsten skriver:

  bra

  Gilla

 6. ABA skriver:

  Jüri Linas senaste film Den outmättliga ouroborus och hans böcker Under Skorpionens tecken samt Världsbyggarnas bedrägeri ger en bra bild av drivkrafterna bakom Frimurarna.
  Tore Fredin, grundaren av LaRoucherörelsen i Sverige har skrivit en bra bok som visar backspegeln till dagens samhälle;
  Sverige en synarkistisk modell. Där beskrivs hur Wallenbergarna (Frimurare-Bilderbergare) genom SAP och politisk samverkan skapat dagens moderna Sverige. Han beskriver också styckandet av Krügers tillgångar som skedde efter hans död. Den ger också en bra bild varför Krüger upplevdes som det största hotet mot bankväsendets strävan efter oligopoli och deras bidrag till en New World Order då han utvecklade ett ekonomiskt lånesystem där banktsers inte kunde styra och ställa.
  Utdrag här;
  http://www.larouche.se/artikel/sverige-en-synarkistisk-modell

  Frimureriet visar inte sina rätta fjädrar förrän du når en viss nivå inom organisationen och det är den breda massan i de lägre graderna som skall vara ansiktet utåt för att förvilla massorna.

  Klart är att genom de massmord Breivik gjort sig skyldig till är debatten mycket riktigt numera fokuserad åt ett annat håll som Janne beskriver. Bra vore om fler vaknade upp och brydde sig varför historia vill ändras av vissa grupperingar inom samhället med ambitionen att styra globalt och tog sig tid för lite engagemang.

  Gilla

 7. ddayperspective skriver:

  It has begun…. TROTS det annorlunda och mycket mycket bättre och tillåtande debattklimatet i Norge tippade Breivik över gränsen. Vad kan då inte ske i Sverige där de gamla pariterna tillsammans med media lägga på alla lock de kan?

  Symtomatologiskt att Reinfeldt med sin minoritetsregering gripper alla chanser han kan för att få fler mandat nästa val och var blir då naturligare för denna otäcka och oärliga människa än att peka ut ”högerextremism” och länka SD, norska Fremskrittspartiet och Sannfinnländarna til massmorden TROTS att Europol förklarar genom sin statistik att det det är VÅLDSVÄNSTERN SOM ÄR DET RIKTIGT ALLVARLIGA PROBLEMET! Högextrema knappt alls! Muslimska terroristerrisker förekommer och tros vara i växande, i Europa. Det är inte frågan OM utan NÄR? Globalt är det den islamska terrorn enligt statistiken också ett faktum! Politiskt rävspel i den riktigt fula skolan…

  EN NATURLIG REFLEKTION: Varför är inte Stoltenberg med om det gäller att visa enighet mot ”våldsextremism”? Det är nog av samma skäl som inte jag heller skulle ställas mig tillsammans med de där herrarna, framförallt inte bredvid Reinfledt!

  Gilla

  • ABA skriver:

   Theodore Roosevelt måste ha glömt att nämna i sina memoarer att han grundade the National Monetary Comission under sin tid som president vilken banade vägen för bankerna att roffa åt sig det amerikanska folkets guldreserv 1913 under Wilsons lobbade mandatperiod.

   Han lade grunden till det penninglösa system vi ser idag genom denna kommision i min mening. Med den insikt han påstår sig ha vilket han också skriver om i sina memoarer borde han också ha kunnat se vad han lade grunden.

   Kanske vågade han inte opponera sig emot dåtidens lobbyister.

   En som gjorde det; JFK blev mördad kort efter att han genomdrivit Executive Order 11110 1963 som hade tagit makten från de banksters som styr idag.

   Gilla

 8. JANNE skriver:

  Sanningen ska ropas från taken…

  Det flesta som varit och sökt på nätet känner säkert till den informella politiken som funnits/finns i Europa/världen, ända från början?!

  Dold kunskap, aristokratiska kontakter, rituella bindningar (från början ockulta sällskap och sammanhang) och informella statusregler styr storpolitiken från korridorerna än idag. Sen kan vi rösta hur mycket som helst!

  Det finns ju tom ett politiskt kodspråk och koodinerade aktioner där de globala agendorna arbetas fram (Bilderberg, World economic Forum, mfl är synliga informella bolagssstämmor. Sen finns det en myriad osynliga kopplingar också!).

  Terrortåget

  Före Breivik hade vi 10 år av Islamsk terror (war on terror – tes). Efter Breivik har vi flyttat perspektivet och ser identiska hot från vit extremism (domestic right wing insurgents – antites)!!

  I mitten finns den gyllene medelvägen. ”Massorna” formas i sina åsikter att tycka lika i den högtrafikerade mittenfåran (liberal politisk korrekthet).

  Åsikter i mitten finns det i massor. Där huserar också massmedia.

  Bakom terrorattackerna skymtar de globala säkerhetspolitiska och sociala programmeringen – divide and conquer. Skjut till höger – skjut till vänster – då hamnar vi i mitten!

  I amerikansk media idag är Tea Party syndabockarna och skjuts på i alla tidningar samtidigt! Alla som vill rädda nationernas ekonomier (från vänsterhåll och högerhåll) är potentiella ”terrorister!”

  Vad hände med Bin Laden och kompisarna? Var inte muslimerna ett extremt och konstant säkerhetshot? (har tidningarna glömt det redan?)

  Ska man gräva upp gubbarnas informella nästen får man nog börja från början! Tack för ditt inlägg! Härligt med folk som tänker!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: