Ångestfyllt att vaccinera sig säger Annika Linde

Smittskyddsinstitutets Annika Linde oroar sig nu för att det har blivit ångestfyllt att vaccinera sig. Så mycket har hon i alla fall förstått.
Men det har inte gått in att det är hennes eget svek, när hon tillsammans med ansvariga myndigheter okritiskt släppte fram det kliniskt oprövade Pandemrix mot svininfluensan, som är orsaken.
Det är bra att svenska folket som har en övertro på myndigheter vaknar till och tänker själv. Det är naturligt att folk blir skeptiska när Smittskyddsinstitutet, Läkemedelsverket, Socialstyrelsen, och hälsominisiter Maria Larsson i skön förening med lydmedia, som oreserverat läste upp läkemedelsbolagens pressmeddelande, triggade igång en aldrig tidgare skådad landsomfattande hysteri mot svininfluensan.
Kampnajen gav resultat. Sverige har i dag hälften av Europas samlade narkolepsioffer efter en mer eller mindre påhittade pandemi som visade sig inte vara värre än den årliga influensan.
Här kan du lyssna till Ulf Elvings intervju med Annika Linde där han belräftar att hon själv inte tar sprutor mot influensa och inte heller använder handsprit. Samtidgt gick hon ut och rekommenderade detta till allmänhten.
Rune Lanestrand

6 Responses to Ångestfyllt att vaccinera sig säger Annika Linde

 1. Afrikanen skriver:

  Över 6,3 miljoner svenskar har köat utanför vårdcentralerna, de flesta har tom tagit med sig sina barn. Det är inte politikernas fel att nästan hela svenska folket varit lydiga och vaccinerats med livsfarligt nervgift. NEJ, Det är den jäkla jante-lagen. Det har gått så långt att folk tom varit hotfulla bara för man själv vägrade vaccinera sig. Det värsta var att PK-eliten har varit så fräcka och så oförskämda i sin propaganda att de på TV började tala om sk flock-immunitet. Va? Är vi minniskor eller boskap? Vacinera oss med vaddå? Narkolepsi?, Lupus?, ALS?, MS?, Guillain-Barrés syndrom? Stakars svenska folket.!
  Fan va pinsammt. Jag har nu tappat respekten för svenskar !

  Gilla

 2. Eva Ivarsson skriver:

  Det är så sorgligt och onödigt med de unga drabbade – såg filmen på SVT1 igår och blir så tagen av den söta unga flickan som är så sjuk! Vad beror det på att vi svenskar är så naiva !! Nu har vi ju så lättillänglig info i alla media och borde väl ha tagit till oss vilket lurendrejeri vaccinationen stod för? WHO , där många från BIG-pharma satt är snabba att sänka värdet på kriteriet för vad som är en pandemi och då faller ett idiotikontrakt , som svenska politiker tecknat , ut där hela folket helst ska vaccineras 2 ggr, och inget bolag står ansvarigt! SAMT ett icke färdig-prövat vaccin! Vi ”gamlingar” som haft ”asiaten” och annat klarar oss bra som regel med det immunförsvar vi skaffat oss. Som du säger Rune : börja tänka och forska själva gå inte i flock! Se nu upp för Gardasil kära föräldrar!

  Gilla

  • Hemskt att tänka sig att lilla Emelie var en särdeles frisk person innan hon drabbades av denna bedrövliga vaccination. Hemskt att höra Göran Hägglund mena att det ändå var rätt att gå ut med vaccinationskampanjen. Hemskt med politiker som inte kan tänka klart. Har man befogenheter att styra i samhället bör man också besitta förmågan till ansvarskänsla. Läkemedelsverket och socialstyrelsen har gjort sig skyldiga till många skamliga beslut. En vanligt förekommande misstanke hos det beskedliga svenska folket: ”det är pengarna som styr”

   Gilla

 3. smabrukartanten skriver:

  Det råder nog ingen tvekan vilkas ärende våra politiker går! Undrar hur det gick till när big pharma o liknande multibolag världen över kom i denna maktposition som de nu innehar. De verkar vilja ha all världens befolkningar till försöksdjur för sina som jag tror skapade mediciner. Mediciner som man blir mer sjuk än frisk av.

  Gilla

 4. […] Ångestfyllt att vaccinera sig säger Annika Linde […]

  Gilla

 5. ingeborg skriver:

  Denna lilla ”rara” damen Annika Linde, en av maktens nyttiga redskap, talade om att hon själv aldrig vaccinerade sig mot influensa. Hon tror på kroppens eget immunförsvar! Tala om falsk profet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: