Centerns EU-kandidater är rena katastrofen

På bloggen Lantbrukare som fått nog som startats av Sören Axelsson får han följande tips på vem han ska rösta på i EU-valet. ”C har tre mkt bra kandidater, har du svårt att välja kan du köra ole-dole-doff rekommenderar Martina Hallström”.
Hallström är talesman i utbildningsfrågor för centerpartiet i Sörmlands län. Hon måste tala mot bättre vetande. För de centerkandidater som står överst på listan till EU-valet är rena katastrofen.
Kandidaterna i nämnd ordning är
Kent Johansson, Skara
Kristina Yngwe, Ystad
Fredrick Federley, Botkyrka
Hanna Wagenius, Uppsala
Kandidaterna är rena katastrofen för centern. Har någon hört talas om Kent Johansson från Skara som är centerns enda ledamot i EU-parlamentet.
Kent är en hygglig prick men följer oftast den förvillade partitoppen. (Vi satt samtidigt i regionfullmäktige och regionstyrelsen i Västra Götalandsregionen.)
Kristina Yngwe har just avgått som ordförande för LRF Ungdom där hon hårt drivit på för införande av GMO i svenskt jordbruk.
Fredrick Federley. 08-medias kelgris, playboy, vän med Idolmobbaren Alexander Bard, och ledande inom Stureplanscentern. Federley är en av partiets främsta dödgrävare. Har skrutit med att han använt knark när han var ordförande i Centerns Ungdomsförbund.
Hanna Wagenius är ordförande i Centerns ungdomsförbund och vill legalisera cannabis.
Med sådan kandidater är centern med största sannolikhet utan mandat i EU-parlamentet efter valet i maj.
Rune Lanestrand

16 Responses to Centerns EU-kandidater är rena katastrofen

 1. cabbage health benefits

  Centerns EU-kandidater är rena katastrofen | Rune Lanestrands blogg

  Gilla

 2. lobaxx skriver:

  Detta var ju måttligt underhållande att läsa så här efter valet! Självmord sa du?

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Skrevs i februari och varnade då verkligen för Federley och Yngwe och Wagenius. Tyvärr kom Federley in sedan Stureplanscentern och även Timbro-kretsen engagerat sig i hans kryssningskupp.

   Gilla

 3. valther skriver:

  Är aktiv i SPI-Välfärden som vi nu heter, tidigareSPI.
  Kommer att arbeta i partiet som nu har 15 avdelningar i Skåne med frågor som Sverige och landsbygden har nytta av. Vi vill bli fler i hela Sverige för det är ingen hjälp att få från våra riksdagspartier. Hjälp till, starta en avdelning i din kommun. Information om oss finns på nätet.
  Med bästa hälningar från en Skånsk småbrukare utan EU-stöd.

  Gilla

 4. ingeborg skriver:

  By Colin Todhunter
  Global Research, February 23, 2014

  http://www.globalresearch.ca/human-health-and-the-gmo-industry-puppets-in-high-places/5370197

  Människors hälsa och GMO-industrin: Nickedockor bland vänner i högt uppsatta positioner
  Anne Glover deklarerade nyligen att det inte finns några bevis som hänför sig till de negativa effekterna av genetiskt modifierade organismer. Detta är ett extremt oroande uttalande. Det är oroande, eftersom det inte bara är uppenbart fel, utan också för att Anne Glover är ansvarig vetenskaplig rådgivare åt Europeiska kommissionen.

  In an interview with EurActiv on 24 July 2012, she stated:
  “There is no substantiated case of any adverse impact on human health, animal health or environmental health, so that’s pretty robust evidence, and I would be confident in saying that there is no more risk in eating GMO food than eating conventionally farmed food.” (1)

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det visar sig att höga tjänstemän som är föremål för uppvaktning av de stora jättarnas lobbyister påverkas och går deras ärenden. I många fall ser Monsanto till att i kulisserna föra fram sina egen a kandidater. Detta följer ett mönster från bl a USA där Monsantos jurist myglade sig in i jordbruksdepartementet och den avdelning som skrev reglerna för GMO-odling.

   Gilla

  • Såna personer har fått höga mutor för att mörka alla problem och faror med GMO! De sitter ju uppenbarligen i knät på den multinationella kemiindustrin. De som verkar besitta all makt på jorden just nu med alla sina pengar! Och som bekant ”mycket vill ha mer”!

   Gilla

 5. valther skriver:

  Annie Lööfs resande teatersällskaps manusförfattare Alexander Bard har medelat att han lämnar sällskapet. Detta innebär ett hot mot många av Centerns vallöften, blir det månggifte eller något annat mysigt. En av Annies pojkvänner valde en annan pojkvän det var nog ett klokt val.

  Gilla

 6. ingeborg skriver:

  Stor framgång för DuPont över Monsanto. EU-kommissionen godkänner GMO-gröda
  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/02/stor-framgang-for-dupont-over-monsanto.html

  Gilla

 7. valther skriver:

  Var på Mila en lantbruksutställning i Malmö där Kristina Yngwe stod och berättade om sin förträfflighet som kandidat till EU. Hon kunde en massa språk så hon förstod alla ja det är nog bra. Men har hon den ringaste annig om vad som hon har för uppgift där nere för Centerpartiets riksdags ledamöter har bara en sak som de kan i riksdagen lyfta arvoden från minst 59800kr/ månaden. Vi behöver inte fler oduglingar som vi skall försörja via skattsedelen.

  Gilla

 8. Allan skriver:

  Visst är det så
  Lika bra om månggiftespartiet åker ur, så kanske dom lär sig att allmänheten inte går på vad som helst.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det förefaller om om centerpartiet efter tryck från tokarna i Stureplanscentern helt har tappat den politiska kompassen.

   Gilla

  • grunnar skriver:

   Ja det är katastrof att centerpartiet för fram okunniga och illa förberedda kandidater. Kollektivt självmord i partiet?

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Tyvärr är det nog så att den från början lilla klicka kring Stureplanscentern har rekryterat så många av sina likatänkande att de nu har makten. Aktiva medlemmar i partiet är så få att de helt enkelt har tagit över.

    Gilla

 9. grunnar skriver:

  Ja, Rune, du har rätt. Vad centern håller på med ä rena självmordet. Bye . bye centerpartiet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: